айде, чукна 1400 - сега да се обръща, че го чакам от обяд - ама не съм в позиция още де, да не вЪ заблудя![]()
айде, чукна 1400 - сега да се обръща, че го чакам от обяд - ама не съм в позиция още де, да не вЪ заблудя![]()
Безплатен обяд няма!
втори опит за пробив на 1400 и този път изгелжда успешен.. мислех сутринта за къси, но си останах с мисленето..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
аз се отказвам за момента от дълги - много падна - ако навакса, ще го мисля пак.
Безплатен обяд няма!
Хубав шиш направи, цената се е залипила за 1400 .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Както се е засилило и до 1275 може да се смъкне...
От тези нива може да направя добавка към дългите с новия бонус като го преведат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До нова година сме под 1000$
На златото на там вървят работите ...........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Обама има изказване в момента за Сирия, даже го гледам по една телевизия в момента, затова петрола и златото реагираха така
Happy68 (04-09-2013)