Много рано са го изтъргували златото
.................................................. ........
Много рано са го изтъргували златото
.................................................. ........
То и аз не го очаквах и тази нощ имах само една къса /така ми останаха не покрити-хеджирани дългите/ и днес товара като луд с къси..............
Като изтървеш влака върви го гони после................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на мен лично тези нива вече ми се струват прекалено ниски за скъсяване, но то и 1300 го мислих, че ще е дъното, пък то какво стана...........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (26-06-2013)
Вече почват да идват здрави подкрепи, но най-здравата според мен ще бъде 1000, ако въобще стигне до там, но тренда засега продължава
И на мене много ниски ми се виждат но понеже хеджирам през деня и после ги затварям и това пуска по някои долар следвам пазара!
В деиствителност не виждам никаква логика в този спад но........................ това не променя мечия тренд...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. .................................................. ..
С това хеджиране - и аз така правех преди време, но в действителност нищо не правиш. Само евентуално в редки случаи, да не конкретизирам.
И тия дни пак се излъгах веднъж така да хеджирам златото, щото не бях убедена кога точно ще пада, та накрая се оказа че "хеджирането" ми е изяло дневната печалба от миналия ден. И се зарекох повече такива шашми да не правя. В най-добрия случай ще си седиш на 0 със заключена загуба, вместо да печелиш.
Последна редакция от Eli2356 : 26-06-2013 на 11:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А какво предлагаш?С това хеджиране - и аз така правех преди време, но в действителност нищо не правиш. Само евентуално в редки случаи, да не конкретизирам.
И тия дни пак се излъгах веднъж така да хеджирам златото, щото не бях убедена кога точно ще пада, та накрая се оказа че "хеджирането" ми е изяло дневната печалба от миналия ден. И се зарекох повече такива шашми да не правя. В най-добрия случай ще си седиш на 0, вместо да печелиш.
От тези нива какво да пусна къса или дълга........................................ ......?
1177,88 / 1180 - ако не друго това ще го спре окончателно за тоя месец и седмица. Като гледам как мирно и тихо, но постоянно продължава да си се промъква надолу...
----------
Само не и дълга, освен за скалп. От тия нива аз все още бих пускала къси при всяко покачване до най-близката съпротива, ако не може да я пробие. Или дори да не е съпротива, като не може да пробие дадено ниво нагоре и се запъти набързо пак надолу, очевидно трендът надолу си продължава с пълна сила. Казах вече - най-вероятно до 1180 като гледам засилката, но до края на седмицата. Не бих поела отговорността да ти кажа какво да пуснеш със сигурност, казвам ти аз какво ще правя.![]()
Докато ти казвах за хеджирането даже изпуснах последния спад - втората половина, сега пак пуснах къси при покачването, но вече май ще се затяга свободното падане ми се струва.
Последна редакция от Eli2356 : 26-06-2013 на 12:17
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (26-06-2013)
Eli2356, В момента имам 3 къси и 2 дълги /дългите са ми дългосрочни щото така съм си решил и смятам да ги държа с години/.....
Просто тази нощ по изключение бях оставил една къса и съжалявах...............