Купвай тука и наистина ще обърнеш тренда:
https://www.valcambigold.com/categor...bars-info.aspx
Цената горе на килограм е тази на трой-унция в момента.....
гледал съм ги тия барчета... супер добре замислено... и са в употреба, което е най-важното...
като шоколадчета. чупиш си колкото ти трябва
казват, че след време ще бъдат основната валута... може би и единствената (ако не се брои среброто)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Корекции макс до 1312-15, в най-краен случай (че винаги се допускат и изненади) до 1330 преди да продължи надолу към 1200-1150. За близкото бъдеще това ми е виждането. Сори, казвала съм ти го и преди след първия спад април че по-скоро още доста има да пада. Тоя златен балон според мен си беше просто един кризисен балон - спасяване на инвеститорите по време на криза в сигурен актив. Щом си отиде кризата, ще си отидат и доста от златните инвестиции.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
В момента се оформя Втората Вълна на Кризата......Тук виждаш ли двойно дъно ?! (Техническия анализ може да се прилага и за анализ на фунд.данни изложени в графичен вид
)
ФЕД разтяга оптимистични локуми за да може САЩ да си продава бонд-джънковетена китайци и японци, иначе няма как да се финансира,което значи да фалира .....Китайците обаче почнаха да "прегряват" и в момента в който се позабавят,ще свият драстично покупките си на щатски хартии! До 2008 г .нещата бяха по-лесни щото тогава европейците бяха основните щатски "донори" и пак японците.....
Решението на ФЕД от сряда е и в унисон с това на S&P които запазиха преди това щатския рейтинг и му подобриха перспективата.....
Логиката обаче се навърза пост-фактум......
До септември има много време,но специално при златото от оттогава насетне по-ниски цени може и да няма - примерно като тия дето казваш 1200 - 1100....
Само наблюдавай какво ще се случи със сток-маркета (там изобщо нямам интерес....) => Дау примерно, ще има спад като за начало поне 800 пункта от сегашното си ниво ....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356 (21-06-2013)
SPART,
за Ели - кризи никога не е имало и няма да има...
не си губи времето да и обясняваш. на нея и стига днеска да си направи надника. за по-надалеко - не и трябва да мисли/вижда/чува...
обясни и за петро-долара. и защо феда го държи изкуствено висок...
Последна редакция от MAMYTA : 21-06-2013 на 21:45
Eli2356 (21-06-2013)
Тест, ама на най...Поне днешната корекция мина без този тест. Аз пък се надявах на тест на фибото на месечно/дневна 1282, но засега и той не се състои.
----------
ако е възможно, точно това ми е достатъчно (ако може и 2-3 надника наведнъж още по-добре). То не се знае утре планета Земя ще има ли, вие ми говорите за след 10 години - я камилата, я камиларя ... Пък и не съм банка, още по-малко национална, че да решавам световните кризисни проблеми.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Сега пия руска водка и мезя с череши....и ще го оставя за друг път !
Тя добре, че е бизнес-дамадето не се притеснява за бонусите от спама! Днес разбрах,че дамите във форума са обявили четяща стачка в знак на протест от бонус-забавянето......И ако не е тя,ще се изпонаритаме тука докат не угасне форума - както навремето стана във фрий-зоната,Хепито изчезна и след 2 месеца всичко там "умре"
.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
боли ма оная работа за бонуса тука
единствената ми цел е да се заяждам и да дразня другите![]()
![]()
![]()
малко преувеличавам де
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ъхъ... и ако искаме да си купим една дъвка с тях колко точно прашинки ще трябва да отчупим - една или две. Пък ако имат и кантар в магазина да премерят 0,001 грам злато.... ще е супер.Ако не, ще ги раздаваме на око.
то хляб няма да има - ти дъфки и цигари ша ми искаш![]()
Тъй ли? Лелее... ми аз като съм се забола в това злато даже и за стачката не съм прочела. Но поне едно друго благородно дело съм направила като те чета...Сега пия руска водка и мезя с череши....и ще го оставя за друг път !
Тя добре, че е бизнес-дамадето не се притеснява за бонусите от спама! Днес разбрах,че дамите във форума са обявили четяща стачка в знак на протест от бонус-забавянето......И ако не е тя, ще се изпонаритаме тука докат не угасне форума - както навремето стана във фрий-зоната, Хепито изчезна и след 2 месеца всичко там "умре"
.....
![]()
Засега с бонуси, без бонуси ми е все тая - и без това не могат да се теглят, пък не съм стигнала дотам да разчитам на бонусен "капитал"...
НО наистина не може така да я караме - това на нищо не прилича - като има партньорски сайтове с бонуси, наистина трябва да ги има и обещаните бонуси!!!
Споко, като им изтече едномесечния депозит в банката, ще стигнат и до нас.![]()
----------
Като няма хляб да му мислят тия дето ядят хляб. Аз мога само и на пчелен мед да карам - единствената храна която не се разваля и може да изкара и хилядолетия в годно състояние. Собствено производство си имам достатъчно.С малко сок/вино/ракийка от арония ще стане супер здравословно хранене.
Даже бих казала, че ще ям / си имам запаси от хранително злато - медът си е точно аналог на златото при металите, течно злато само че, не ръждясва като другите храни.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-06-2013 на 22:29