Нищо чудно през нощта да качи малко и утре отново надоле, определено ще е интересен ден утре![]()
Нищо чудно през нощта да качи малко и утре отново надоле, определено ще е интересен ден утре![]()
Аз кат почне да ме рекотира и направо се отказвам обикновено - по-добре, отколкото да ме изтряска на най-неподходящата цена. Единственият лек срещу рекотирането на Инстата са отложените поръчки, стопове, лимити. И ако си по-бърз в пръстите да ги преместиш навреме на желаното ниво, може и да се получат нещата без рекотиране.аз така колко пъти заради рекотирането добавките съм ги пускал баш дет не трябва и ми се е доревавало...
зарад туй - кротичко...
ти кат си много отворена - пробвай се на дългите скалпове...
на дебелия тренд надолу - всеки може да се хлъзга
P.S.
на твое място бих сменил брокера... тегли парите и го зарязвай. на за кво ти е ???
или си го остави само за дългосрочни позиции ...
аз още малко да се полигавя и го зарязвам ...
Че то имаше ли въобще положения за дълги скалпове?В сравнение с даун "скалповете" май не си заслужаваше човек да издребнява толкоз.
Брокери още няколко си имам, но никой не дава таквиз бонуси.Та мисля да се разцъквам и тук с рекотиране, без рекотиране...
----------
Бе я направо да си ходи до 50% фибо на месечна 1085 и да се знае въднъж завинаги, че е паднало достатъчно.И да спрем да се мъчим с гадания колко още ще пада.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
че кой се мъчи ?
аз пуснах пак дългас $1.5 стоп...
ай да видим мойте хора - могат ли го докара до 1300 нощес
или поне до 1292![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Именно това ме притеснява....Пределно съм наясно какво следва в следващите 5 години !
Одеве разцъках на файл един фантастичен сценарий, според който Златния Стандарт ще се върне чрез фиксиране курса на долара 1000 за 1 тр./унция....Горе-долу както са били нещата отпреди Nixon Shock - няма форекс и пр.деривати,а само спекула с реални активи.....Щото от 2000 г. насам сульо и пульо стана трейдър и макро-икономист
....
В инвестора съм известен с прогнозата си за 2885 до 2014г-2015 г.....Тя като цифра още е валидна - само дето тайминга вече е друг! И това което ме притеснява е,че спрат ли печатниците всичко ще колабира и мизата 2885 може и да 12885,като и в двата случая има опасност да си остане виртуална,т.е да няма кой да я плати.....Светът се е извратил да живее на вересия от 1971 г насам и ако няма кой да печата кинти - no money no credit както казваме ние селяците- всички вкупом си заминаваме
.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
MAMYTA (20-06-2013)
Па сите българи се опитват да ме убеждават, че по-добре било хапартамент на изплащане да си взема, отколко да живеем под наем у шпанско![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
уууууууууууууууууууу прикъзка двойното дънце излезе стопа е на + сега ще чакам и ще мисля лимит и после лягам доволен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ванга е казала" 'Водата ще стане по-скъпа от златото". Чистата вода е имала предвид. Тъй че стига сте се прехласвали по това злато, ми си намерете по един извор - с минерална, трапезна каквато ще да е чиста вода.Именно това ме притеснява....Пределно съм наясно какво следва в следващите 5 години !
Одеве разцъках на файл един фантастичен сценарий, според който Златния Стандарт ще се върне чрез фиксиране курса на долара 1000 за 1 тр./унция....Горе-долу както са били нещата отпреди Nixon Shock - няма форекс и пр.деривати,а само спекула с реални активи.....Щото от 2000 г. насам сульо и пульо стана трейдър и макро-икономист
....
В инвестора съм известен с прогнозата си за 2885 до 2014г-2015 г.....Тя като цифра още е валидна - само дето тайминга вече е друг! И това което ме притеснява е, че спрат ли печатниците всичко ще колабира и мизата 2885 може и да 12885,като и в двата случая има опасност да си остане виртуална,т.е да няма кой да я плати.....Светът се е извратил да живее на вересия от 1971 г насам и ако няма кой да печата кинти - no money no credit както казваме ние селяците- всички вкупом си заминаваме
.....
![]()
![]()
Вискоките цени на златото също са спекулативни според мен, несправедливо високи са. Но докато има кой да го купува на тия цени ... Темата е сложна.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Давай народе на промоциите...
Лятна промоция за продукти от злато, сребро и паладий...
Ето средни пазарни цени на златото от 1833 г. насам,на които съвсем ясно се вижда Главния Тренд :
http://www.nma.org/pdf/gold/his_gold_prices.pdf
----------
Не съм фен на Ванга,нито на Кашпировски.....Вода ми трябва за къпане сутрин и вечер,нито я пия, нито готвя! Като свърши бирата,виното и водката сериозно бих се притеснил,щото си нямам и село
.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART, и аз като теб мисля в общи линии... лошото е че сега не се печатат пари (щото им излиза скъпо), а бондове...
сами си ги препродават. това зор може да се пресече... ама веднъж стане ли ... всеки да се оправя...
сринат ли се акциите на фондовата борса - всички инвеститори ще търсят да се спасяват в златото и среброто - ама ще е късно.
физическо няма да има... хартиеното - никой няма да иска да го купува.....
Eli2356, продължавай да си живееш в твоя затворен свят и си пий от прясната студена вода
П.С.
присмиват се на бедните индиийци и китайци, че купуват физическо злато като малоумни... ама да видим кой на нас ще ни се смее после![]()