току що се сетих да вдигна левъриджа на 1:10 000.. изглежда си купих още малко живот...
току що се сетих да вдигна левъриджа на 1:10 000.. изглежда си купих още малко живот...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да бре.. 1:1000 е левъриджа. в бързината съм объркал нулите... не би трябвало да фалирам по-бързо след като ми увеличи марджин нивото
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Eli2356 (27-08-2013)
![]()
![]()
![]()
И аз това се чудя като Иволино.
Иволино, днес мислех да ти кажа по едно време да хеджираш с покупка, но предполагах че сам ще се сетиш, а и бях доста заета с други неща. Нищо - сега ще се усъвършенстваме, ще си споделяме усилено идеите и знанията и следващия месец почваме с късите с новопостъпилия капитал, някои на чисто ще почнат даже. Аз съм хеджирана на златото и това ме спасява, макар че това с насрещните позиции може да се превърне в мътна и кървава в един момент. Покупки от тия нива не исках да пускам, че точно 1410-1423 ми се струва доста вероятна обратна точка за по-голяма корекция. Макар че може да се напъне и докъм 1430. На 1470-80 пък има фибо 38,2. Може да има дълбоки корекции. Като цяло обаче, съдейки по развитието на други големи "инвестиционни пориви" на металите (платината примерно преди години) стигне ли до 1550-60 ще има много голям обрат, който може да надмине очакванията ни. И странно как все при такива важни технически нива се явява и съответен подкрепящ фундамент...
Пп Днес имах лошия късмет да освободя една дълга от хеджа точно преди да тръгне нагоре. Добре че на други кросове съм на печалба, та се компенсира положението. Обаче точно след такива най-устремни движения се пада най-сладко после. Поживем, увидим... От началото на следващия месец със сигурност ще има стабилна корекция
Последна редакция от Eli2356 : 27-08-2013 на 18:52
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
![]()
![]()
![]()
![]()
Продължавайте да контрите до към 2000 ++ поне ...
П.С.
всички баламуряци вече се накачулиха за нагоре - вий/ти пак си знайш твойта
не забравяй за параболата![]()
Стоките, вкл. ценните метали се купуват под страх от девалвация на валутите или инфлационен взрив. В момента инфлацията според официални данни в САЩ е по-ниска от целевите 2% и то за дълъг период от време. Ако се запази такава, смятайте в един момент какво ще стане пак с цените на металите. В момента има опасения, че продължаващото наливане на пари в Амер. икономика и лошата икон. обстановка може да доведе до свръх инфлация и инвеститорите гледат да се подсигурят предварително... в момента, в който страховете им бъдат опровергани пак ще почнат масови разпродажби. Засега биците могат да се порадват още известно време.понеже и в САЩ и в Европа не са добре, азиатските валути и те надолу, само за кит. йоан се чу тия дни нещо добро, но и там са в рецесия от известно време.... йената девалвира и тя от година близо... какво сигурно остава в такива времена, когато традиционните валути-убежища девалвират?
Последна редакция от Eli2356 : 27-08-2013 на 19:07
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели2356
И аз това се чудя като Иволино.
ами аз и аз правех така но бях и сложил лимит и тя се изпулни не виждах голям смисъл да хиджирам щотот реално така стоя на 1 място макар че бях с 1 бройка по малко за нагоре но очаквах скоро да се върне надоло но както и да е![]()