Eli2356,
За пореден път да се посмея на глупостите ти
доста добре ми идват - честно
1- и как според теб азиатците ще купуват през уикенда не разбрах... нито сесии, нито комекс... май само на теб ти се иска да търгуваш през събота и неделя
казах - гап в понеделник ... ти какво си си помислила - друг въпрос
2- именно заради ограничаването на възможностите на Индийците да купуват физическо злато - това не значи че няма да купуват И хартиено...
от друга страна закона за SUPPLY/DEMAND - чувала ли си го ??? колкото по-търсено е едно нещо - толкова по-скъпо ще ти го продадат (ако има балами да ти го продадат де)
да не говорим за постоянния интерес на Китайците... и те ще се накачулят яко на клона - като видят кво е станало в тяхно отсъствие...
3-първо да си ревизират GDP-то от "+" на "-". после могат да си пооправят и продажбите на новите жилища (в още по-лош аспект)...
дарлинг - огромна част от средната класа тук не може да си позволи да си закупи старо, камоли ново жилище... от тук - няма и кой да ги строи вече... следователно -> УВЕЛИЧАВАНЕ НА БЕЗРАБОТИЦАТА... точно това прееба борсата днес... ама ти надали ще ги разбереш тия сложни неща...
4- на бас повече с теб не се хващам... първите 3-които спечелих - такова овъртане направи - че още нито една загуба не си си изплатила.
другия бас, който аз загубих - все още ми отказваш да те черпя с кафе...
1350 - през кривия ми макарон само(параболките помниш ли ги ? една малка надолу , една огромна нагоре)
ай приятен уикенд на теб и на всички почитатели на екстремните и дългосрочни шортове на златото
П.С.
прати много поздрави на Уинъра.. липсва ми... така да му кажеш !
добре, че беше той - да те докара до това положение
той още ли се хвали с ония 450% ? и таргети под $900 ($750) ???