Добре си се справил с предвижданията в петък.Аз пък вчера попаднах на интересен поглед https://www.tradingview.com/v/TPfZNKpp/. Това или 2000-3000$ предстои да видим. Засега съм приоритетно на къси. Поне 1350 надолу трябва да стигне.
![]()
Добре си се справил с предвижданията в петък.Аз пък вчера попаднах на интересен поглед https://www.tradingview.com/v/TPfZNKpp/. Това или 2000-3000$ предстои да видим. Засега съм приоритетно на къси. Поне 1350 надолу трябва да стигне.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 20-08-2013 на 12:21
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Spekulanta (20-08-2013)
Dxy (Dollar index) е от доста време в низходящ канал и еврото и паунда се движат нагоре , днес златото ще затвори дневния бар на зелено можеби близо до 1378-83
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На седмична според мен е на силна съпротива. Не вярвам да бъде пробита тази седмица, ако ще я пробива. Утре са важните новини за долара, така че утре очаквам повече екшън. Аз противно на мнозинството очаквам екшън надолу и то доста, пък да видим...
----------
Coldys, големи прогнози сте направили с Мамута преди един месец. сега остава и надолето да се сбъдне. Хайде да цитирам и мамута, тъкмо да се поздравим пак с песничката му.
Eli2356,
не съм казал директно 1500
малка спирка до 1370 после презареждане на 1300 - та чак тогава 1500
Жокер - прочети малко за параболични трендове (особено когато параболата е в корекция и надолу)
----------
aboleon, наскоро пак се поздравяваха с тая песен тука
иначе - от няколко години насам на ЛЮБЕ ме кефи - ДЕД (ама не Мороз)
поздрав за всички мамути и мамутки !
нещо съм на кеф днес - внимавайте![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gMQX345nmnk
Последна редакция от Eli2356 : 20-08-2013 на 13:51
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
очно пък на тази графика, която си дала според мен се вижда, че има по голяма вероятност за екшън нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е изключено, но на М30-Н1/4 се оформят разни глави с рамене, доста добре. да видим ще начертае ли дясното рамо... днес имаше опит до 1352, но това си беше фибо 23,6 на спада 1920-1180. До утре обаче очаквам рейндж на Н4 на 1360-1370.
http://in.reuters.com/article/2013/0...97D0AK20130814
На индийците (най-големите купувачи на злато) миналата седмица им спряха вноса на монети и кюлчета, на пакистанците въобще го спряха засега. обаче инвеститорите са увеличили участието си в ETF, да видим икономическата несигурност ще си каже ли думата по-натам или ще се запази тенденцията на намаляващо търсене от 2011 насам.
https://www.gold.org/investment/stat...ly_statistics/
![]()
смятам , около 21;00 ч днес ще бъде завършено второто рамо и ще има движение до зоната 1383-1393
вчера и днес при тая липса на фунадмент дълбоко се съмнявам да се случи нещо интересно. Най-много да изскочи някой заек от линка, който е пуснал Мамута вчера.
А и как я смятате вие тая работа без сериозни корекции... макар че нищо не е изключено. Вчера се натъкнах на интересен възглед - понеже Пректор се спотайва, да го пусна вместо него:
https://www.tradingview.com/v/TPfZNKpp/
----------
Какъв Хатауей... Щом видях че става дума за Тавекс ми стана ясна работата - нищо чудно да е платена статията даже. Тия продават злато, заинтересовани са да го продават. И убеждават хората по всевъзможни начини колко е ценно и важно да си го купуват. А това че големия привърженик на инвестициите в злато - известния милиардер Джон Полсън заяви, че вече не вярва в златото, няма значка май ...Не съм много убеден в това, така че внимателно...
Намаляването на паричните стимули от Фед няма да засегне златото
Това е истинската причина, поради която инвестираме в ценния метал, споделя портфолио мениджърът Джон Хатауей
"Българите с добър инвестиционен нюх бързо се ориентират, че златото им дава най-много сигурност в несигурни времена." Такова становище изрази пред Investor.bg Благовест Белев, управител на компанията за покупко-продажби на инвестиционно злато "Тавекс".
според мен тази по сериозна корекция ще я почнем от 1440 а не както е показано 1494 и със сигурност не от 1374 , ще поседим ще погледаме пък ще видим . усяешен трейдинг на всички
----------
малко подраниха с движението ама нчма да им се сърдим![]()
Брай щом и най-добрите не знаят, то какво да кажем за нас...
Дори и най-добрите анализатори обаче признават, че бъдещата цена на метала трудно може да бъде предвидена, тъй като тя се диктува по-скоро от нагласите, отколкото от стандартни фактори като търсенето и предлагането
Kaк подраниха само като гледам... лекото повишение в рамките на рейнджа се дължеше на слабия долар, а и си беше нормално да порейнджи. Не е като еврото да излети, злтю си взе своя дан миналата седмица, сега малко почивка според мен. Може и 1383 да му беше върхът за този месец. После, ако ще има нагоре, първо ще видим нещо около 1320-30. Както казваш ще поседим, ще погледаме...
Последна редакция от Eli2356 : 21-08-2013 на 00:54