SPART,
е що така ве човече - ще издаваш секретна информация за ФейсШита ???
толкоз хора му се радват , че и голите им снимки когато някой друг им качи - пак се радват![]()
SPART,
е що така ве човече - ще издаваш секретна информация за ФейсШита ???
толкоз хора му се радват , че и голите им снимки когато някой друг им качи - пак се радват![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Продажба от 1333, преди това се не лъжа.Оф... трябвало да напиша 50 знака. Амиии... отдадох се днес на малко спортно-разкрасителни процедури и какво да видя - не ми стигнало далечния лимит на 1301 (естествено) на снощните къси и пак върнало нагоре. Следващия път няма да съм толкова алчна с далечни лимити.
Пп: За всеки случай пуснах една къса оттук да ти угодя.Но пробие ли горната трендлинийка на 5 мин отиваме към 1333.
----------
Спарт, ти какво толкова си се залепил за тази Русия? - да не беше учил там... с тия единокласники...?Голямо мерси,значи!....Нито го ползвам,нито ме интересува тоз илюминатски шит
......Разни познати са му клиенти и качват като изоглавени - снимки,адреси,телефони и пр.лични данни и после се чудат що картите им са източени или профилите изопачени.Пращат ми и линкове и - директно в боклука
....Немам нерви аз за дребни простотии
...
Руснаците имат "в контакте" ' "однокласники" и там вече е същата тъпня....Не ще Генчо пушка - ше убие баба си .....
Картата малко трудно ще ти източат само затова, че имаш профил във фейсбук.
Също и с телефон, адрес и снимки не става - пробвала съм.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 25-07-2013 на 18:52
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
SPART,
ай довечера да ръчкаме на Ели в компютъра ???
ти влез през Фейсбука и , а аз - през скайпа и...
да не се прави на мноо отворена..
а winner - може да влезе през вратата на терасата
продавай Дарлинг, нямам търпение за 1300![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма да се правя на отворена, даже ще си затворя скайпа, фейсбука и вратата на терасата - мерси за предупреждението.Идеята ти е с благородни цели предполагам, но знае ли се? - много помагачи ще се навъдите, а "много баби хилаво дете".
![]()
Чакам си 1333 и ще ти осъществя мечтата.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Такова каре белот ще ти направим 3-мата, че само "пас, пас и пак пас" ще викашНяма да се правя на отворена, даже ще си затворя скайпа, фейсбука и вратата на терасата - мерси за предупреждението.Идеята ти е с благородни цели предполагам, но знае ли се? - много помагачи ще се навъдите, а "много баби хилаво дете".
![]()
Чакам си 1333 и ще ти осъществя мечтата.![]()
![]()
за едно кафе - няма да ти се осъществи мечтата
погледни ЕУР-НЗД![]()
Ба - аз ти казвам,че нямам фейсбук - ти пак ....
......Подчертах и че чужди буци не ме интересуват ...А - и скайп нямам и не ползвам
.....Другояче я разбираме комуникацията,ний, асоциалните типове.....
![]()
.....
====================
Ели - питаш ме за Русия.....Ами аз съм си рубладжия, дърт червен боклук и агент - както от години ме развяват разни форумни "герои".....Чудя се дали да не взема пак тайм-аут откъм писане в тоз форум,че нещо без тръпка ми се вижда
...и е голема скука
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
..
..
Хайде сега не се опитвай да шикалкавиш като изместваш фокуса на вниманието върху кивито. Облогът ни беше за озито и го спечелих за един ден.Смятай как ще ми даваш наградата - има доста куриери дет доставят от САЩ, има и Български пощи.... и pay pal.... само дето наградата остана недоуточнена, тъй че може и да не минеш само с едно кафе.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 25-07-2013 на 19:48
Проблемът, тръпката, решението и бонусите са си твои. А и не знаех, че зарад някаква си тръпка пишеш? Както не знаех и че си станал дърт рубладжия още на около 45 години, не ти ли е малко рано?Ба - аз ти казвам,че нямам фейсбук - ти пак ....
......Подчертах и че чужди буци не ме интересуват ...А - и скайп нямам и не ползвам
.....Другояче я разбираме комуникацията,ний, асоциалните типове.....
![]()
.....
====================
Ели - питаш ме за Русия.....Ами аз съм си рубладжия, дърт червен боклук и агент - както от години ме развяват разни форумни "герои".....Чудя се дали да не взема пак тайм-аут откъм писане в тоз форум,че нещо без тръпка ми се вижда
...и е голема скука
. Форумът ще продължи да съществува и с един и без един повече така или иначе. Както си тръгнал да взимаш всестранни предохранителни мерки се чудя как въобще си се престрашил и по форуми да пишеш?
![]()
А не си стоиш на сигурно само по твоите си методи на комуникация?
Eli2356,
вярно - безапелационно спечели баса !
аиде, от мен да мине - 2 кафета ще те черпя.
иди в центъра на Самоков, пийни си ги блаженто, удари 1 цигарка - и ми прати сметката...
ще ти я осребря по PayPal![]()
![]()
![]()