туй що не си го сложите двамата с Ели в подписите си отдолу ?
а аз - разпечатвам и в рамка на стената
П.С.
Боооооц - 1 дълга от 1335 със стоп на 1332
П.С.С.
еее - Ели сега е по-богата с мойте $3
Последна редакция от MAMYTA : 24-07-2013 на 16:16
Eli2356 (24-07-2013)
Колеги затворих си дългата.
Какво ще кажете за една по голяма корекция................................?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
целия маркет е надолу днес ... това повлече леко и златото
ако щяха да го сриват - още Лондон щеше да го направи.
1326 ако не удържи - тогава мисли за къси...
а ако искаш - влизай от тук...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не благодаря но къса няма да пускам................
Само се надявам да има корекция под 1300 и от там да влезна с дълги но късата ми е малко рискова...............
Аз си затворих късото злато с 10 фигури печалба та избих вчерашната загуба
сега съм кфит със златото и ще съм далеч малко от него
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
"под" - не знам
ама "до" - по-бива...
щото и аз мисля пак от там да се понамъкна за нагоре...
----------
5 фигури - за $99 999 ли говориш ???
браво !
.................................................. ...
Spekulanta (24-07-2013)
Аве ти сякаш не знаеш как е по българските форекс-форуми.......Като пичелиш - те обвиняват,че си на демо - пък като като губиш и им кажеш,че си на демо,ти викат че си на риъл
.....Аве откачалки пълни тука - обаче ми е кеф да ги ритам щот ме кефят с простотията си ....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
ам по твойта логика - мойте реални $3 са отишли в демото на ЕлиАве ти сякаш не знаеш как е по българските форекс-форуми.......Като пичелиш - те обвиняват,че си на демо - пък като като губиш и им кажеш,че си на демо,ти викат че си на риъл
.....Аве откачалки пълни тука - обаче ми е кеф да ги ритам щот ме кефят с простотията си ....
![]()
![]()
![]()
Не е така, в тоя форум е пълно с извънземни трАдери дето винаги са прави и не им удрят стоповете.Аве ти сякаш не знаеш как е по българските форекс-форуми.......Като пичелиш - те обвиняват,че си на демо - пък като като губиш и им кажеш,че си на демо,ти викат че си на риъл