аз ша почакам до 1360Зех си го таргетчето, оставих едно детско дето сигурно ще му замине нулевия стоп, ама за идеята.
http://charts.mql5.com/2/101/gold-m5...markets-as.pngда затворя една от добавките
.................................................. ...............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз си скалпирам днес нещо ми дошла музата, твойто си е потвоя анализ.
Нямам навик при скалпиране да затварям на части, ама това оставих за дългата идея, че нещо все късите са ми в акъла.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не искам никой да ми се доверява !!!
всеки да си трейдва както си знае.
аз си поствах графиката по-напред - карам по нея.. нищо повече... имам фиб левъл и края на канала там... затова...
обаче точно удари и в зелената трендлиния отгоре... шах !
близки стопове и музиката/климатика на 6
![]()
Последна редакция от MAMYTA : 23-07-2013 на 21:20
Eli2356 (23-07-2013)
.............
Ели , е па софиянче съм язе от ония присадените селяндури,дето се фукат че са хранени със сребърна лъжичка на жълтите павета,а пък в действителност са пасли козите по баирите....
Ей го на ковна нов връх и дейли-клоуза ми се чини 1350 ,че съм купил малко люспи за кьопоолуГледате ли какво мазало става пред Народното събрание?![]()
![]()
![]()
Аз па съм си натурално от Софийска околия с известни Плевенски корени и съм по средата - ни кози съм пасла, ни на жълтите павета съм хранена. Само трябва да питам за сребърната лъжичка и бибероните от бяло злато с камъни Сваровски, че от бебешките ми години спомени нямам.![]()
......... Ама веднъж в състояние на регресивна хипноза измъкнаха информация от мен, че веднъж съм глътнала един от камъните Сваровски и съм опитала да го извадя със сребърната лъжичка. Досетлива съм си била още от малка.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-07-2013 на 21:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, къв е тоя ерес , дарлинг ??? ти и дълги !!! от върха точно ??? да не са ти дошли горница коктейлите ?
кво толкоз пред народното събрание , поредната парлама
вие ще плащате 1 милиард, а аз кат плащам 75 ТРИЛИОНА ????
Казах дълга до 1346, дарлинг! Значи не съм еретична, а еротична.Сега вече съм с къса от върха.
Дотук да ви беше царството с дългите. ... поне за днес. А може и за следващите дни.
С коктейлите не съм почнала още - нямах повод досега. Очаквай ме утре, даже след малко на доста коктейли.
1 милиард, но обезщетение на Росатом, затова, че си провалихме новата АЕЦ. За другите милиарди не съм осведомена засега - на сайта на световната банка пишеше, че на нас трябва да ни ги дават, не ние да ги даваме.
Пп: Не знаех, че за няколко години сме отимали цял 1 млрд дефицит, може да се наложи да продадем малко от над 18 000 000 000-те унции/кг злато дето имаме.
Gold eases on outflows from ETFs[COLOR="Silver"]
Последна редакция от Eli2356 : 23-07-2013 на 22:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
не ми прилича на шиш това... вярно БРУТАЛНА съпротива удари.
ама и 5-тата ми удължена - тепърва започва да се развива(имай в предвид че и тя е от 5 под-вълни... сега сме на 2-рата)
имай 1 на ум![]()
Eli2356 (23-07-2013)
Мамуте,Хюсеин Обамата дори с 1млрд.да свие държавните разходи,както уж обеща, ще е голямо постижение за САЩ, но колапс за света.....И що сметна 75 трилиона - това да не са сумарно всичките официални дефицити?!.....Изпих си сичката бира и ме мързи да ровя,ама що ли ми се струва че са много повече
....А и с това печатане на ФЕД единствената сигурна цифра е около 3 млрд."нови" долара на ден ( 85 млрд/мес. разделено на 30 дни - ма требе да махнем паузата по уйкендите и стават 22 ....
.....)
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
ти мен не ме мисли....Мамуте,Хюсеин Обамата дори с 1млрд.да свие държавните разходи,както уж обеща, ще е голямо постижение за САЩ, но колапс за света.....И що сметна 75 трилиона - това да не са сумарно всичките официални дефицити?!.....Изпих си сичката бира и ме мързи да ровя,ама що ли ми се струва че са много повече
....А и с това печатане на ФЕД единствената сигурна цифра е около 3 млрд."нови" долара на ден ( 85 млрд/мес. разделено на 30 дни - ма требе да махнем паузата по уйкендите и стават 22 ....
.....)
аз трилионите му ще ги изплатя. първо националния дълг от 17 Т... след това и останалите
ама вас да ви видя![]()