аз така ги видя нещата... доста коварна ситуация...
резистанси отгоре - дебели
съпортове отдоле - малко по-тънички... ама силния тренд компенсира...
пробие ли 1340 ....
аз така ги видя нещата... доста коварна ситуация...
резистанси отгоре - дебели
съпортове отдоле - малко по-тънички... ама силния тренд компенсира...
пробие ли 1340 ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рубини казва да продаваме злато - значи сме за нагоре.........Нямам спомен тоз да е познал нещо като го е рекнал и обикновено е силен обратен сигнал
....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
ей подстрекател
до миналата седмица ме караше да затварям дългите, сега - дай-нагоре![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ба - че то от миналата седмица до сега колко неща се промениха.....Ти все едно си купил презрели домати и трепериш да не втасат - споко и от тях става пърцуца с вкус на ръжда..
Обаче турците днес са дигнали лихвата.....Завъртя ги инфлационната спирала,а това не е добре
....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
със Черно Фередже, оле !!!
.......................................
Хайде стига... да не би тия моите от Делтасток пак да са били разсеяни нещо?Ба - че то от миналата седмица до сега колко неща се промениха.....Ти все едно си купил презрели домати и трепериш да не втасат - споко и от тях става пърцуца с вкус на ръжда..
Обаче турците днес са дигнали лихвата.....Завъртя ги инфлационната спирала,а това не е добре
....
Или нещо свързано с доматите и Фереджето - сори, не съм ви прочела контекста още.![]()
Пп: Не ми взело лимита на късата от снощи 1326 за 1 спред, а го бях сложила на 1327 първоначално - пак си изпатих от алчността ми.
Направи ли тука на 1336 поредното връхче, много добре за късите.
Последна редакция от Eli2356 : 23-07-2013 на 18:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Големи стачки вдигаха в турция, въобще тука на балканите само стачки ...
Мани ги тия миндябури Делтасток.....Има толкоз читави бъкети,ти баш тия ли намери
.....
Специално за тебелинк + Видео
:
http://video.cnbc.com/gallery/?play=1&video=3000184751#
http://www.trust.org/item/20130723120524-xfbly
Eli2356 (23-07-2013)
Само календара им гледам бе.Мани ги тия миндябури Делтасток.....Има толкоз читави бъкети,ти баш тия ли намери
.....
Специално за тебелинк + Видео
:
http://video.cnbc.com/gallery/?play=1&video=3000184751#
http://www.trust.org/item/20130723120524-xfblyМакар че и сметка имам, но от няколко месеца не съм я пипала. И още 2-3 календара гледам, но никъде не пише за турската лихва освен в Делтасток - явно никой не го е еня за турската лира - с една от най-високите лихви в света; като имат такъв огромен дефицит явно не са интересни.
Шегувам се. Снощи разглеждах в сайта на Световната банка резервите и балансите на всички страни в света - тия турци що така с тоя дефицит - уж произвеждат много, пък огромен дефицит.
А Саудитска арабия бие всички по резерви и положителен баланс - нефта май си казва думата там.
Пп: Сега и търговски клипчета ще ме караш да гледам - на друга вълна съм настроена аз - вакационна. Ай само златото да пада да му обирам печалбите и да отивам да се пляцикам на Малдивите.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-07-2013 на 19:05
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То зависи като гледаш, кво виждаш....На мене що друго ми дава "
"
...
А ей де е "огромния дефицит" - те тва е за мен една от най-важната данназа дадена страна :
PS: Ний с нашите 18% debt to GDP спокойно можем да гоним процента на турците...Обаче Орешака е хрисим и търси само 1 млрд. за да му дадът 600 млн.пък с тях и без тях булката все ще е опраяна през първата брачна нощ
![]()
Eli2356 (23-07-2013)