SPART,
мисля, че след тая картинка (ама аз вече на няколко пъти пусках подобни) - ще отидеш и ще си гушнеш още 1 черен овен от кеф
наздраве !
![]()
SPART,
мисля, че след тая картинка (ама аз вече на няколко пъти пусках подобни) - ще отидеш и ще си гушнеш още 1 черен овен от кеф
наздраве !
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравей Ели как виждам картинката на златото с моето виждане на нещата
Голяма е Вероятност да разтовари до 1220
казвам голяма но нищо не обещавам , ако те устройват тези нива и не затвориш .Не знам
----------
Но има и друг Сценарий да се засили от тези нива до 1330 и от там да
Връща до тези нива 1299 това ти го казвам като втори сценарий как виждам аз нещата
нищо лично
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ако не пробие 1300 шанса да има ново дъно е доста голям...
ще видим... всичко зависи от това - банките дали вече са обърнали лопатата и купуват или ще направят последен брутален срив... с малкото което им е останало като златен резерв.
след това - цените ще са право нагоре...
пробие ли 1300 - първа спирка 1370-80... после към 1500...
междинните корекции - за презареждане само...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Незнам, ако ще обръщаме за още едни двеста долара нагоре ме съмнява, че ще стане толкова бързо без някакъв изтошителен2.6 месечен рейндж, дъното си седи нетествано,ама това не означава че сега ще тръгнат късите, може да го стесни тоя рейндж още, после да направи едно бутане 30 долара нагоре и оттам.
Но както казва чичко Дау е по-вероятно тренда да продължи, отколкото да обърне.
Възможен е и такъв сценарий както обяснявашНезнам, ако ще обръщаме за още едни двеста долара нагоре ме съмнява, че ще стане толкова бързо без някакъв изтошителен2.6 месечен рейндж, дъното си седи нетествано,ама това не означава че сега ще тръгнат късите, може да го стесни тоя рейндж още, после да направи едно бутане 30 долара нагоре и оттам.
Но както казва чичко Дау е по-вероятно тренда да продължи, отколкото да обърне.
Най добре е времето ще си покаже и пазара !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
гледай гледай човече...
как празното гори !
новина от преди няколко часа !
ай да видим как ще реагира КОМЕКСА след няколко часа кат отвори
казах ви че ще стане нещо тоя уикенд - да видим сега дали и за посоката съм познал
P.S.
пича каза че не е имало толкоз пожарни дори и след урагана Сенди![]()
![]()
дали не са дали по 1 кюлче на всеки пожарникар, да изнесат и последния си 1 тон.. и да кажат че всичко (200 тона) е изгоряло в пожара![]()
Последна редакция от MAMYTA : 21-07-2013 на 16:09
Ще дигне много цена като това както си дига с годините
Uploaded with ImageShack.us
Мдам.....Обрали са ги и сетне са палнали за да заметат следите....Ако и изобщо там е имало нещо
, понеже разгледах набързо и линковете под клипа....
"Интересно" че новината не я намирам в потока на водещите дезИнформационни агенции...
Обаче във фейсбукчето има готини коментари.....
https://www.facebook.com/Tribulation...14247851976573
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
колко е грама в България,че нещо много съм надъхан да си купя малко![]()