The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
същото се отнася май и за твойто капиталче на Инстата и късите ти![]()
не се излагай ве - пий от шишето !1395 e по агентурния ми анализ...Пробив на 1265 делийтва покачването
....
Вчера взех бутилка "Блек Рам" - черен етикет - 8 кинта - 700 мл.....Голяма излагация - пещерския малоумник сложил дозатор,но капачката е на резба към бутилката,а не към самия дозатор както е при нормалните хора
...Резултатът е,че при всяко наливане шишето подлива и досега квото съм изпил,толкова съм разлял по клавиатурата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1395 e по агентурния ми анализ...Пробив на 1265 делийтва покачването
....
Вчера взех бутилка "Блек Рам" - черен етикет - 8 кинта - 700 мл.....Голяма излагация - пещерския малоумник сложил дозатор,но капачката е на резба към бутилката, а не към самия дозатор както е при нормалните хора
...Резултатът е, че при всяко наливане шишето подлива и досега квото съм изпил,толкова съм разлял по клавиатурата
Направо слагай една паница под шишето като сипваш и после - на едри глътки, хем по-малко време да се разсейваш по време на търговията, хем за клавиатурата по-здравословно.
Само глей чинията да избереш да не подлива и тя.
----------
Много далече е твойто капиталче от моя капитал. Мойто може да издържи и 10 къси от дъното 1180.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
MAMYTA (18-07-2013)
Много внимавай преди да почнеш! ....Задължително поне 6 месеца пробвай на демо!...Проучи условията за търговия на бъкета,понеже нефта е фючърс и на различните платформи е по различен начин и не позволява търговия извън падежа ...Примерно **Pro котират фючърс за фючърс,т.е текущ я в момента - за август - вероятно от утре ще влезе в режим "клоуз-онли",което значи позволява само затваряне на вече отворени текущи позиции ...Бенча котира с наслагване (като свърши стария и върху него пуска новия..),но предупреждава предварително ,че в деня на падежа ще затваря позиции служебно независимо от резултата към момента...
Има и други тънкости при търговията с фючърси! Поразрови из нета за някои техники и общо инфо - предполагам че има![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356,
на около 1370 пак ще си поприказваме))
SPART, както Ели предложи с паницата отдолу - що не си врътнеш 1 попарка а ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако му сложа малко ошаф и ще си спретна КСП като в казармата.....(Компот Сушени Плодове
.....).....Обаче покачването няма да е сега щом аз и ти го видяхме още долу на 1220 ....Илюминатите не обичат навлеците - затуй сега дъно на 1045
и кога тълпата мощно скъси за 700 спокойно ще тръгнем за нов тренд над 2000
....И затова златото в момента огъва краката все едно са от сурова наденица
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART, И Варчев е с фючърс и от години не го търгувам /доста пари ми струваше и газта също/..........
Златото е за предпочитане !
Тази седмица след този рейндж каква корекция да търся утре![]()
след тоя коментар - нищо чудно Ели да иска да те позлати целияАко му сложа малко ошаф и ще си спретна КСП като в казармата.....(Компот Сушени Плодове
.....).....Обаче покачването няма да е сега щом аз и ти го видяхме още долу на 1220 ....Илюминатите не обичат навлеците - затуй сега дъно на 1045
и кога тълпата мощно скъси за 700 спокойно ще тръгнем за нов тренд над 2000
....И затова златото в момента огъва краката все едно са от сурова наденица
![]()
Мерси за инфото! Ще поразровя. Първо на Инстата ще видя какви са условията....Много внимавай преди да почнеш! ....Задължително поне 6 месеца пробвай на демо!...Проучи условията за търговия на бъкета,понеже нефта е фючърс и на различните платформи е по различен начин и не позволява търговия извън падежа ...Примерно **Pro котират фючърс за фючърс,т.е текущ я в момента - за август - вероятно от утре ще влезе в режим "клоуз-онли",което значи позволява само затваряне на вече отворени текущи позиции ...Бенча котира с наслагване (като свърши стария и върху него пуска новия..),но предупреждава предварително ,че в деня на падежа ще затваря позиции служебно независимо от резултата към момента...
Има и други тънкости при търговията с фючърси! Поразрови из нета за някои техники и общо инфо - предполагам че има
----------
Ще си.Ако стигне дотам.
.............................
Той да не е бебе?! - Едно време такива попарки са правили на бебчетата да заспиват по-скоростно и здраво, че да могат да си работят спокойно на полето.
----------
Тази, която може би вече започна.![]()
Хубавото е ако петрола е волатилен. Най-неприятното е стоенето на едно место като тия дни, вечери и нощи по-точно златото.
Ми то ако се сбъдне това с навлеците и илюминатите ще имам достатъчно злато, макар и с първоизточник продажби - що пък да не го позлатя, направо наред ще позлатявам, ако се сбъдне това.И да не искате даже.
Пп: Спарт малко повече - бонус и за добрата идея за КСП.
Последна редакция от Eli2356 : 18-07-2013 на 21:42