толкова евтино злато не е имало от много години...дано поне по бижутериите поевтиниее и стане на нормални цени![]()
толкова евтино злато не е имало от много години...дано поне по бижутериите поевтиниее и стане на нормални цени![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стеко, пък ако може да си позволиш и такава риза , ехеййй ....
Или с някой такъв костюм да си попълниш гаредроба....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това за китайците и аз го четох...Стеко, пък ако може да си позволиш и такава риза , ехеййй ....
Или с някой такъв костюм да си попълниш гаредроба....луда работа са тези китайци и какво ли няма да измислят...............
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурно си прав? Аз не се наемам да прогнозирам /тази седмица късите ми много ме изпотиха/ накрая прибрах малко но слаба работа.........
И вече ще търгувам по предпазливо късите!!!
Мдам.....Ще го раздават безплатно на социално-слаби.........Почва катерушката, а заедно с нея очаквам БУМ в търсенето на цървули и галоши...5 кинта ще е литър/бендзиня след Нова Година
.....Инфлационната спирала първо ще завърти бавноразвитите страни, като нас
....
...И постепенно ще обхване и целия свят
----------
Ели,какъв тоя паднал ангел на аватара?......Сигурно е скъсил на дъното и сега гледа унило как златото расте ли,расте
![]()
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Ха ха... Спарт, предишният ми аватар беше с паднал ангел - тъкмо си захвърляше крилата, доколкото се виждаше на тази ограничен размер, този малко се е съвзел
А да видиме, ако стане така с инфлацията, колко ли време ще е нужно на пазара да го осъзнае. Иначе съм съгласна, че от това ниво не се знае накъде, но от техническа гледна точка го смятам, не от фундаментална. Ако това досега наистина е било някаква корекция (игра на големите риби), може да видим доста нагоре оттук. Ако не е било корекция, няма да има сили да продължи много нагоре.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Уви ще стане,но под формата на стагфлация,което ще е още по-голям бич.........Одеве циганин-клошар ме спря по центъра в София и ми извади Сребърен орел :
http://macoinsgold.com/product.php?ProductID=441
за който първоначално поиска пари за супа и няколко цигари....Предложих 1 лев,а той мина на 5....За финал му рекнах,че не е в състояние да се пазари с мен или имаме сделка,или "чао" и да намери друг за повече...Той избра "чаото" и вероятно ще си спечели един бой и ще му вземат монетата
.....А на мен 5 лева са ми много повече от 20 долара,като се има предвид че не ми се занимава с глупости * 5
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
До 1000 да падне малко трудно ми се вижда,но все пак очаквам силен долар до края на годината![]()