Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (05-07-2013)
колежки, уляхте се!… спрете да го разпродавате…аз само гледам де.. направих си наддника и съм се отдал на спам… 1211 в момента…
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (05-07-2013)
И аз вече гледам само, каквото взехме взехме, в понеделник пак.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе аз затварях, отварях нови... според ситуацията на графиката. И аз не очаквах да слезе толкова. И голяма доза смелост се иска де, щото може да се окаже че сме продали дънце, но си личи обикновено какви са му намеренията, достигнати ли са силни подкрепи и пр. Сега пак съм с две къси отпреди малко - таргет 1207 като за последно. Ако не го стигне - имат нулеви стопове. Ако днес слезе още по-надолу наистина много ще ме изненада, но всичко е възможно.
Щом озито и кивито слизат, златото ентусиазирано ги следва (напоследък и в случая), но и тяхното дъно за деня е близо, така че...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Затворих си едната къса на 1214.88 и 22.95 в торбата! Голямо чакане я чаках тази от понеделник ми е..........................
Да видим какво ще стане с 2-та къса...........................?
Ха ха ... при нас почна Рали България - яко надуване на ауспуси и откриване имаше преди това - изпуснах шоуто в името на тукашното шоу.
Рали България по улиците на Самоков
Пабло, на 1206/7, ако слезе дотам, виждам сериозна подкрепа, но знае ли се до края на деня какво си е наумило. Поне на мен там ми е лимита.
ПП: Според мен ще слезе дотам, няма как да не слезе, щом стигна дотук. До полунощ има доста време. + това липсва още една трета вълна надолу.
----------
Да, и на мен ми се е случвало да ме предпази от загуба. Всичко е много относително.
----------
Мен лично хич не ме бива за учител, но за коментари (ако това е точната дума) ставам.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-07-2013 на 16:58
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
winer (05-07-2013)
Eli2356, Ще ти се доверя и ще си сложа лимит на 1208!
Само една къса имам в момента?
п.п. Ти не си ли по морето на работа???
Позамота се доста, но ако не спадне, няма и да качи според мен. Както решиш, ако не падне до затварянето на пазара, аз май ще затварям всичко късо - на + са повечето в момента, но се надявам/х да стигне и до 1206/7, но не съм много сигурна вече дали ще успее днес.
----------------------------
Жалко, но не съм на морето, макар че и там съм работила. Гледам сега че още търсят персонал за летния сезон, даже се замислих оня ден дали да не изкарам и аз една работна почивка на морето, ама... засега едва ли ще ми плащат, колкото изкарвам от форекса, а и ми е по-удобно да си изкарвам парите без шефове и фиксирано работно време, май ще подмина това лято.Ти в хотелска или ресторантьорска част работиш?
pablo (05-07-2013)
Моята къса е от 1223.23 ! Ще я оставя за понеделник защото през последните седмици /месеци / петъчната корекция продължава и през понеделник поне до 10.00!Позамота се доста, но ако не спадне, няма и да качи според мен. Както решиш, ако не падне до затварянето на пазара, аз май ще затварям всичко късо - на + са повечето в момента, но се надявам/х да стигне и до 1206/7, но не съм много сигурна вече дали ще успее днес.
----------------------------
Жалко, но не съм на морето, макар че и там съм работила. Гледам сега че още търсят персонал за летния сезон, даже се замислих оня ден дали да не изкарам и аз една работна почивка на морето, ама... засега едва ли ще ми плащат, колкото изкарвам от форекса, а и ми е по-удобно да си изкарвам парите без шефове и фиксирано работно време, май ще подмина това лято.Ти в хотелска или ресторантьорска част работиш?
.................................................. .....................
На морето работя в хотелска част тази година съм в ченч а предишните бях пиколо-портиер /това ми е 5 поредно лято на морето/ имам и 2 зими в балкана /Пампорово/.
Сега събирам за апартамент тук на Сл.Бряг и разчитам изцяло на форекса!!!
Пабло, дано не ти е трудно да съчетаваш двете неща... успех, все пак имаш и почивни дни.И аз срещнах обяви за чейндж тия дни по морето... доста доходоносна работа си е това, на рецепция сме били и чейнчаджии та знам... "keep the change" най-малкото.
А пък на колегите пиколо джобчетата вечно им тежаха от английски пенита...
Там при вас не знам как е, а и не му е тука мястото за обяснения.
Последна редакция от Eli2356 : 05-07-2013 на 21:15
winer (05-07-2013)