Boogeyman,
БРАВО И НА ТЕБ ,
добре го хвана
------------------------------------
Boogeyman,
БРАВО И НА ТЕБ ,
добре го хвана
------------------------------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз пък го бях хванала още от понеделник и после пак хващах през седмицата. Какво да кажа за моите нервиНа Буги сега не му издържаха на корекцията (ако това е корекция), а мен дни наред - питате ли ме?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
winer (05-07-2013)
ако имаше какво да чакам като новина, и аз бих държал...... но вече няма за какво да чакам и за това затворих...![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Eli2356,
браво мила,
такова търпение,
затвори ли всичко,
или още ги държиш ?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
на понеделнишките къси много им голям стопа бе .............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уцелиха си лимитите, добре че успях да ги преместя по-надолу в последния момент част от тях. Част си бяха уцелили преди да седна пред графиката на 1235/36 (за което много съжалявам). Преди малко затворих ръчно още една дето пуснах сега като тръгна надолу. И сега нямам, понеже имам съмнения че може и това да му беше за днес - опря едно фибо и подкрепа. Но може и да пусна пак, зависи...
----------
Хепи, аз не слагам стопове за добро или лошо.Напоследък почнах да слагам само нулеви и се оказва повечето пъти че ми уцелило стопчето и продължило в мойта посока.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Happy68 (08-07-2013)
Е, че то може да не е отиграна напълно последната новина и да си продължи още надолу. То без корекции не може.
Аз пуснах още 2 къси, макар че са доста рискови. Засега са на + де.
пздравления Ели за смелостта... мен ме подлъгаха гадовете, но пък да не бъдем максималисти.... в момента само малко ти завиждам благородно, че си държиш още късите...
btw.. в момента е точно 1217 където по принцип си беше и първоначалния ми таргет.....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Респект!
Благодаря на всички за коментарите и за опита който споделяте!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.