Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми щото то и прекалената трезвеност не е желателна - театъра става сух. А така понаквасен, друго си е.Нищо чудно, че и фенки се появиха толкоз бързо...
----------
Ми то така се почва - с една бутка. После 2, 3... Накрая цяла търговска верига.... И тази поговорка е вярна.![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 03-07-2013 на 00:01
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
горките фенки .....
.................................................. .................
щомто на пияници се прехласват ....
Не бих казала чак фенки, любопитни зрителки по-скоро привлече според мен. Ако беше трезвен можеше и такива да не привлече.
Ми разпуска здраво човека - след няколко месеца усилено шортене, се полага и усилен купон след това.
Даже кат гледам цели 9 месеца откак шорти златото:
MAMYTA, какво се правиш - ти имаш достатъчно сериозни фенки, но много липсваш от сцената и те като загледат чужди театри, защо пък гледали...Аз съм добре. Благодаря че попита
От миналото лято (този пост: https://forum.bg/showthread.php?21-%...428#post182428) отварям само къси при златото.
Направих прекрасен профит
Надавам се и ти да си
Ще се включиш ли в анкетета да видим, дали познаваме, че след малко ще стане 00:00 ще е време да преброим резултата?
ето тука https://docs.google.com/forms/d/1EvF...WrTwM/viewform
Пп: Оф, глава ме заболя вече с тия театри. Искам само късите ми да си стигнат лимита най-после, ама и те ми разиграват разни театри....
Последна редакция от Eli2356 : 03-07-2013 на 00:55
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Той мохабета е за една бутка, ама златна, заместване на букви имаМи щото то и прекалената трезвеност не е желателна - театъра става сух. А така понаквасен, друго си е.Нищо чудно, че и фенки се появиха толкоз бързо...
----------
Ми то така се почва - с една бутка. После 2, 3... Накрая цяла търговска верига.... И тази поговорка е вярна.![]()
MAMYTA,
----------
Я кажи къв е номера, че аз кът съм пиян се бягат![]()
То се знае - средната буква е правилно да е "Д". За първата няма да споменавам.
Ми такъв ти бил късмета, човече - лош - все на върли трезвеничко-сухарки си попадал. Но както за всеки влак си има пътници, така и за всяко театро, пардон актьор - зрители - не се отчайвай, и за теб ще се намерят.![]()
То се знае - средната буква е правилно да е "Д". За първата няма да споменавам.
Ми такъв ти бил късмета, човече - лош - все на върли трезвеничко-сухарки си попадал. Но както за всеки влак си има пътници, така и за всяко театро, пардон актьор - зрители - не се отчайвай, и за теб ще се намерят.
Мии... аз още не съм виждал бутка с Д
Оххх, аз си бях втълпил, че в мен е проблема
Да те питам, как може пиян да направи добро впечатление, ама само не казвай да е трезвен
----------
Де избегА бре Ели, ела да си говорим
тпппппппппппппппппппппп