Happy68, ти много внимавай с каква партньорка на табла ще ме уредиш !
да не идваш да ми носиш цигари в Сейнт Куентин![]()
Happy68, ти много внимавай с каква партньорка на табла ще ме уредиш !
да не идваш да ми носиш цигари в Сейнт Куентин![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При мене златото е във Варчев /това си е съвсем реална сметка/ и когато говоря за търговия съм сериозен.pablo,
братле - съвети не мога да ти давам.
питай спеца - Ели, на нея можеш повече да и се довериш.
аз имам 1 дълга със стоп на 1225 , колкото да дразня Ели и да се гавря с акаунта си на Инстата - щото мисля скоро да го затривам и да обърна повече внимание на другата ми реална сметка...
П.С.
хипотетично само!
ако ти си на 30, а тя на 17 - не си ли падаш малко педофил ???
майтапя се ! весело да става
п.п. Ако бях на 30 да това щеше да е педофилия но съм на повече а тя даже е с дете на 3 г.
Смених един хотел защото и там ме нападна една разведена с дете /беше направо брутална/ не, че и моята не е разведена с дете но дъщеря и е голяма вече в пубертета и я възприемам различно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти си ибаси плейбоя ве
аз си мислех, че се дразниш с някой от жените тука - пък ти си флиртувал
спирам да се лигавя.
П.С.
ако си сериозен със сметката си - недей да търсиш перфектното дъно.
изчакай пазара да ти покаже кога и как.
до тогава - карай по тренда или се скатавай
Последна редакция от MAMYTA : 26-06-2013 на 18:35
Не Не не флиртувам тук твърдо НЕ.
За ме тук всички са КОЛЕГИ не ги разделям на мъже и жени!
Не съм и плейбои просто съм на правилното място и тук има жене в изобилие! Но пари ми трябват това ме интересува!!!
Затворих си част от късите и сега просто съм хеджирал /явно това ще ми е днес при златото/
ей отнесло ми дългите мамут що не натискаш бе
----------
точно така няма смесваме работата с друготоНе Не не флиртувам тук твърдо НЕ.
За ме тук всички са КОЛЕГИ не ги разделям на мъже и жени!
Не съм и плейбои просто съм на правилното място и тук има жене в изобилие! Но пари ми трябват това ме интересува!!!
Затворих си част от късите и сега просто съм хеджирал /явно това ще ми е днес при златото/
.................................................. ......................
Пабло, преди 3 часа си питал, но нали им бая на мойте къси и не се разсейвам с белоти и табли, та да повторя: казах още преди часове - очаквам да слиза под днешното дъно или поне тест на дъното очаквам. Но вече толкова тегаво почна да върви - тип рейндж, че почти се отчаях и аз. Ако не си си затворил късите или ги затваряй, или чакай 1225 или нещо малко по-нагоре, ако нямаш търпение. Аз даже очаквам 1220, но ми се изчака чакалото вече, та... не знам вече чакам ли го. може и утре да го дочакам. За по-надолу не знам - ще гледаме допълнително.
----------
То е равносилно с малка разлика, която съм коментирала много пъти във форума.
----------
Не, щото го гледах преди да пробие клина и мислех да ти кажа, че ще пробива надолу. А после се зачаях по златото и като го погледнах вече отдавна беше пробило надолу и ми се стори късно да се включвам, макар че после падна още доста. Браво за подсказката!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (26-06-2013)
Eli2356,
ми че аз на Eur-Nzd си бях с една къса от преди това ... сутринта +400 пипса... 350 само от пробива
P.S.
мерси, че ме подсети - че тъкмо сега и една добавчица да ръгна![]()
Eli2356, Това за блокирането го писана **g нещо се опитва да се заяжда но това не е тема за спам и тука не мие оферта да си говоря празни приказки с нея!
Питахте дали си сигурна за късите / дали имаш къси/ нямам очаквания да си ясновидка![]()
Бе вие какво сте направили днес в тая тема - все сте се изпокарали, други се уредили с "гейм-партньорки" (ама не се знае колко и какви геймове ще играят)Бе въобще интересни работи се случили... и тук таме по някой скучен въпрос по основната тема.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kozoderski (26-06-2013)
Eli2356,
бой и секс да става !!!
я пусни и някой чалга-клип, че интригата да е пълна
П.С.
аз кво да направя, че цял ден скатавам на работа и се чудя кво да правя а ???
П.С.С.
еврото така кат гледам - май към 1.29 се е запътило
П.С.С.С.
по основната тема - пускай по някой принтскрийн за простолюдието тука
и ние да се учим да прайм кинти кат тебе
не само да се хвалиш, че си си обрала лимитите (и на дългите)
Последна редакция от MAMYTA : 26-06-2013 на 20:37
kozoderski (26-06-2013)