аз пък ще се окопая - за бъдните поколения...
глад и пости![]()
аз пък ще се окопая - за бъдните поколения...
глад и пости![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Интересно. Определено ще ги имам предвид тия неща.В момента се оформя Втората Вълна на Кризата......Тук виждаш ли двойно дъно ?! (Техническия анализ може да се прилага и за анализ на фунд.данни изложени в графичен вид
)
...................................
До септември има много време,но специално при златото от оттогава насетне по-ниски цени може и да няма - примерно като тия дето казваш 1200 - 1100....
Само наблюдавай какво ще се случи със сток-маркета (там изобщо нямам интерес....) => Дау примерно, ще има спад като за начало поне 800 пункта от сегашното си ниво ....В очакванията при търговията ми.
Дау вчера бил спаднал с 350 пункта по снощна информация тук от Мамута, ако не си му прочел поста.
Последна редакция от Eli2356 : 21-06-2013 на 22:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дау ще пада много повече от 800... тука говорим поне за няколко хиляди пункта...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
....Мамуте,ти му еба мамата от раз .....
....пък аз писах "като за начало 800 пункта"
Ей ти да четеш един доклад за сток-маркет краша от Пърл Харбър 1941г .до атаката на 11.09.2001 г.
http://dox.bg/files/dw?a=cb5d354c69
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
MAMYTA (21-06-2013)
Black Monday - класика в жанра
кризата от 2008 - номер 2 в класацията , ама го няма
кризата от 2013-14 - ще е номер 1![]()
толкова ти се иска златото да достигне невиждано космическо-високи стойности, че вече всяка криза ти е добре дошла, даже желателна. Аз така виждам нещата. ....
Пп: Кат те чета мисля вече да почна да слагам стопчета за всеки случай... да не осъмнем някой ден в някой нов Черен понеделник и фалирали сметки.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
в огромна заблуда от самото начало си по отношение на мен - не знам защо така ???
никой не (трябва да) иска златото да е 2000 или повече... защото това означава глобална хиперинфлация и брутална криза...
и аз не искам ... ама нещата на там отиват...
просто политиката на феда е такава...
май си нямаш и най-бегла представа кво е Black Mondаy ... миналата година за много малко се разминахме с още 1 такъв, точно по същото време... имаше и няколко по-малки - ама ги озаптиха нареме ...
Последна редакция от MAMYTA : 21-06-2013 на 23:19
Малко избързваш ми се струва!....А-то го завършихме,а сега сме след Върха на В-то. C-то, ако е горе-долу колкото А+B (като време...), ми дава някъде 2015 г. като за начало ....И ако позная
....през 2018 г всичко ще е газирани сополи
.....
Не съм фен на Елиът,но това A-B-C го ползвам чат-пат за собствен анализ на фундамента.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Eli2356 (21-06-2013)
ОК, може и да си прав, определено си по-запознат от мен с Черните понеделници. Имам подозрения, че инвестираш/си инвестирал във физическо злато, та затова... Дай поне да ми се затворят на + двете къси, пък да ходи накъдето иска. Но по принцип и аз съм против ненормалното поскъпване на каквото и да било, вкл. на златото. Да не говорим, че това поскъпване е свързано с криза.Eli2356,
в огромна заблуда от самото начало си по отношение на мен - не знам защо така ???
никой не (трябва да) иска златото да е 2000 или повече... защото това означава глобална хиперинфлация и брутална криза...
и аз не искам ... ама нещата на там отиват...
просто политиката на феда е такава...
май си нямаш и най-бегла представа кво е Black Mondаy ... миналата година за много малко се разминахме с още 1 такъв, точно по същото време... имаше и няколко по-малки - ама ги озаптиха нареме ...
Очаквам следващата седмица широк рейндж/поскъпване нагоре до 1320. За долната граница не съм сигурна.
Другият варинат е право надолу до към 1180.
Последна редакция от Eli2356 : 21-06-2013 на 23:30
Имай предвид,че бъкетите изпълняват стопове и лимити винаги в края на гапа! Това,при положение,че стопа(или лимита...) ти е вътре в него.....Същото важи и за отложените ордери,които поначало са вид стоп-поръчки....