Eli2356, екстеншъните на Фибото не спират до 161.8
има и 200 има и 261.8 има и 400 (и другите между тях рабира се )![]()
Eli2356, екстеншъните на Фибото не спират до 161.8
има и 200 има и 261.8 има и 400 (и другите между тях рабира се )![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Гроб съмама на мен добре ми изглеждаш
със сигурност ти казват Мечо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чакам клечката от сладоледа на SPART![]()
![]()
.................................................. ..........
Пфууу, какво сте се угледали/впрегнали в това злато? Нямало да има физическо злато.... Щти извадя малко бе, ако толкова няма. Нали знаеш, че съм златарка. Отиваш в Гана и си вадиш колкото ти душа иска. А и в наште реки се намира, по вашенско също доста има.. Кво ше си хабиш парите за несигурни златни инвестиции. Вместо да ходиш за риба в езерото Мичиган (или там каквото беше), нарамваш такъмите и отиваш за злато.SPART... лошото е че сега не се печатат пари (щото им излиза скъпо), а бондове...
сами си ги препродават. това зор може да се пресече... ама веднъж стане ли ... всеки да се оправя...
сринат ли се акциите на фондовата борса - всички инвеститори ще търсят да се спасяват в златото и среброто - ама ще е късно.
физическо няма да има... хартиеното - никой няма да иска да го купува..... .....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз със злато не се занимавам. само коментирам.Пфууу, какво сте се угледали/впрегнали в това злато? Нямало да има физическо злато.... Щти извадя малко бе, ако толкова няма. Нали знаеш, че съм златарка. Отиваш в Гана и си вадиш колкото ти душа иска. А и в наште реки се намира, по вашенско също доста има.. Кво ше си хабиш парите за несигурни златни инвестиции.
и цъкам дълги на форекса от време на време
в Гана може да извадиш и нещо друго освен злато...
от златото по вашите реки - не съм чул някой да е прокопсал![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz