отново съм на същото мнение....докато всичкото трейдър е обезверено, не ще да чува за къси и чака ново изсипване, акулите с 2-3 тласака ще го закарат на 1600...може още до края на седмицата...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ако 35 издуржи като по високо дуно , ше станат дулгосрочни дълги ми се струва ...ако го вземат вече станаха много стоповете надолу и ше се изсипе съвсем ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Слагам си лимит на късата 1365 и ако имам късмет ще се изпълни днес! Смятам, че днес ще преодолеем 1400 трайно!..................................... ...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
парите дето така нахлуха без никаква причина и вдигнаха цаната с 50 долара онзи ден ,дават по вероятната посока засега според мен ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
изгежда днес ще ни даде втори шанс да влезнем дълги......чакам само подходящата цена...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Потеглихме надолу...... emoyambol, трябва да си доволен........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ел Ериан: Би било добре да чуваме какво всъщност ни казва златото
http://www.investor.bg/surovini/365/...latoto,151328/
пак започнахме да се снишаваме опасно ниско...наистина ще даде вход за дълги след малко............