някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Имах предвид сайта профит, много са им елементарни статиите, в тоя случай виждам е преводна май статията, а и превода екофти, сега ще пусна друг превод на същата статия за сравнение.
----------
Ето друг превод на тази статия
http://temadaily.bg/publication/1018...8%D0%B2%D0%B0/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (29-04-2013)
не ми се вярва дирекно нагоре да отпраши ,без поне още един опит да продадат към дъното ...много силни бяха разпродажбите и вероятно един тест под 1400 ше стане ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
И аз мислех да скъсявам, ама нещо май пак ще щурмува петъчнит евърхове.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може и 1500 да им се види психологическо ,ше трябва да се следи за някакво ниво да отблъсне ,вероятно тази седмица края ше е волатлино ,че повече фундамент има четвъртък и петък ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
HSBC: Златото ще се задържи на цена над 1500 долара
Фактори в подкрепа на метала са приключилата ликвидация на златни ETF (демек каквото имаше да се провада от виртуалното злато е продадено), засиленото физическо търсене в Индия и Китай и интереса на централните банки
..който купил, купил...промоцията свърши....
pablo (29-04-2013)
Големите акули пак ни прецакахаHSBC: Златото ще се задържи на цена над 1500 долара
Фактори в подкрепа на метала са приключилата ликвидация на златни ETF (демек каквото имаше да се провада от виртуалното злато е продадено), засиленото физическо търсене в Индия и Китай и интереса на централните банки
..който купил, купил...промоцията свърши....Какво стана със "търсенето и предлагането определят цената"?
Безналичното предлагане не е предлаганеТрябва да има нов закон за късите позиции в противен случаи в бъдеще може да очакваме още по големи спекулации...............
Големите акули няма да спрат да го правят, така че не се ядосвай, а се съобразявай с тях...
pablo, душа златнавинаги можеш да се откажеш да търгуваш металите
в противен случай трябва да станеш и ти акула
да дебнеш, нападаш и след това да се въздържаш
![]()