оо не така не така сичко живо да влиза на къси щото има още да се парзаляме надоло по тая златна треска![]()
оо не така не така сичко живо да влиза на къси щото има още да се парзаляме надоло по тая златна треска![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
първо малко да подскочим и Coldys да облаже малко и после дружно да го бутнем![]()
ей на това у нашето село му викаме супер план
натискайте нагоре за сега
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пичове, само да вметна нещо.
Има колосални поръчки за доставка на физическо злато и сребро и тотален недостиг. До такава степен, че в Хонг Конг, чакат 4 дни доставка тази нощ за да удовлетворят поръчки.
Швейцаря експресно ще налага със закон забрана за износ на злато.
Нови дъна не чакам, а много бързо връщане над 1600
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
поздравявам златото с песента - 7 8 и ще си паднала 7 8 и ще си легнала![]()
Absfresh, я дай малко светлина къде ги научаваш тези неща
Все пак силно се надявам да задържи още малко "до като преведат бонуса" че сметката ми за търговия с сребро фалира...Пичове, само да вметна нещо.
Има колосални поръчки за доставка на физическо злато и сребро и тотален недостиг. До такава степен, че в Хонг Конг, чакат 4 дни доставка тази нощ за да удовлетворят поръчки.
Швейцаря експресно ще налага със закон забрана за износ на злато.
Нови дъна не чакам, а много бързо връщане над 1600
Тези със златото само това чакат.................
п.п. все пак новините са чудесни![]()
Абониран съм за разни новинари и Бюлион пращат репорт на наличностите по места. Още неделя казаха, че в Хонг Конг нямат дори 1 тр. унция и чакат да преведат от Швейцария.
Среброто, се стигна дотам, че принтят нови монети, вдигнаха доставката от 1 долар на 2 долара, което си е 100% ръст и пак нямат капацитет да изпълнят заявките.
Как сте агънца???
coldys (24-04-2013)
тук нямам намерение да те оспорвам, просто се сетих че голяма част от златото на пазара е от рециклирането на метала не от къде да е а от Китай, та това Швейцарско зареждане по скоро на формалност ми изглежда, само ще сменят табелките в трезора и в този ред на мисли ЗАЩО? а може и просто да се лъжаАбониран съм за разни новинари и Бюлион пращат репорт на наличностите по места. Още неделя казаха, че в Хонг Конг нямат дори 1 тр. унция и чакат да преведат от Швейцария.
Среброто, се стигна дотам, че принтят нови монети, вдигнаха доставката от 1 долар на 2 долара, което си е 100% ръст и пак нямат капацитет да изпълнят заявките.и цялата конюктура на златния пазар да се е променила
Аз само давам гледна точка. Не искам да се приема за последна инстанция. Както аз го знам, така и още няколко стотин к трейдъра.тук нямам намерение да те оспорвам, просто се сетих че голяма част от златото на пазара е от рециклирането на метала не от къде да е а от Китай, та това Швейцарско зареждане по скоро на формалност ми изглежда, само ще сменят табелките в трезора и в този ред на мисли ЗАЩО? а може и просто да се лъжаи цялата конюктура на златния пазар да се е променила
Как сте агънца???
Тази информация е изключително полезна и те моля да споделяш по често информацията си с нас!
Миналата седмица се опитвах да обясня на колегите за физическите обеми но те се нахвърляха и накрая се предадох.
Аз се предадох да споря но златото си направи 100 движение на север.....