Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то след такова падане е нормално да коригира по стабилно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Такова движение не се чупи лесно....................................
ако продава, ще е следващите няколко месеца, не тези дни, поне така пишат, още не съм инсайдър.а и още не могат да се разберат помежду си кипърците ще продават или не - нещо се инати управителя на централната им банка, въпреки че от правителството го карат да продава.
----------
А дано, щото съм на къси и то малко преждевременно пуснтати, но май ще ги затварям, много взе да ме дразни , голямо мотане голямо нещо, и все нагоре напъва![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хубав ден днес отвсякъде
http://charts.mql5.com/1/363/xauusd-...ari-uk-ltd.png
Почвам да си мисля, че това злато е абсолютно куку... добре поне, че прави мащабни движения тия дни. няма да ме учуди ако за 2-3 дни скокне скокне от 1322 на 1422.Хубав ден днес отвсякъде
http://charts.mql5.com/1/363/xauusd-...ari-uk-ltd.png
Я, в миналия пост съм имала кръгъл юбилей на постовете.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дали ще слезе още надолу златото или това беше![]()
се ми се струва че още доста ще пада но дали ще е сега или след време големите акули ще решат .................................................. .................................................. .................................................. ...............
Ударихме 2 годишно дъно и наистина може да падне още малко
Не разчитай много на късите! Виж колко бързо взе да обръща ...........
Днес пак за кратко видяхме 1400+
Все пак изчакай малко.....................