тоест дали инвеститорите с ударени стопове и изкарани позиции ше искат да купят пак е въпроса ...при всички положения ше изчакат според мен да видят дали няма да се срине много изведнъж ....![]()
тоест дали инвеститорите с ударени стопове и изкарани позиции ше искат да купят пак е въпроса ...при всички положения ше изчакат според мен да видят дали няма да се срине много изведнъж ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колко може да падне само пазара може да покаже...но ти видя колко падна само при слуха...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и Сорос много на време си изтегли позициите в златото се оказвва май...ако оттук падне нивата ше са сигурно под 1400 след месец ...![]()
Защо трябва да го притежават физически?
Предните години златото имаше поскъпване което беше съчетано от спекула и физически покупки на злато "поне това съм чел".
някуде има в проценти сигурно колко са физическите сделки и колко са другите ,но това надолу си бяха чисто стоповете на спекулантите и то от месеци натрупани ....![]()
Най веселото е, че те знаят къде са стоповете и до къде да натиснат пазара..........
Да ли е случаен факта, че металите паднаха в последните часове на петък " когато централните банки на Китай и Русия вече бяха затворили"?
тоя номер наистина много го правят да извадят множеството от позициите и да се намърдат на тяхно място ...това ме кара да си мисля ,че може и нагоре нещо да видим ....![]()
Съветът които ми беше даден е да изчакам да отворят централните банки на Китай и Русия и да наблюдавам пазара внимателно.........
Те са най големите клиент на злато през последните години тяхното поведение е най важно!!! Те имат ресурс и могат да свалят или вдигнат златото............
ами ше гледаме утре как ше реагират всички на новите нива ,ше е интересно щото месеци не сме слизали под 1500 ....за мене толкова за днес ...лека вечер !Съветът които ми беше даден е да изчакам да отворят централните банки на Китай и Русия и да наблюдавам пазара внимателно.........
Те са най големите клиент на злато през последните години тяхното поведение е най важно!!! Те имат ресурс и могат да свалят или вдигнат златото............![]()