DEMON, браво на тебе !
направо ми напълниха очите тез позиции![]()
DEMON, браво на тебе !
направо ми напълниха очите тез позиции![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
ама аз от това което виждам не си ги затворил и ако е така може пре спокойно да сложиш там лимита
----------
аз лично не ползвам лимити, на твое място бих следил много изкъсо и там(дано да стигне) бих затворил една част(мисля, че цялата 2-ра)и бих преместил стопа още малко по-горе...
но да не ти давам акъл ти си знаеш най-добре...то и аз не съм човек от който може да научиш нещоима къде къде по-полезни кадри тука у форумът
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Ще дебна, сигурно ще затворя нещо от долните, че са много, но при пробив очаквам 1734, та от лакомия знам ли.![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Ако не смяташ за нахално, аз бих затворила първо добавката при достигане на определено ниво.
А интересно ще е може би около 1720-22 там по-скоро трябва да се реши дали има мегдан и за 1750
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз както казах съм за затваряне, че ми се е случвало е така от лакомия да държа позиция и като почне корекция да си викам е са е са пак тръгва и накрая прибирам 1/10 от това което е било
и то заради лакомия
за това почнах да затварям на части и да местя стопа
за мене това е най-доброто за сега![]()
Да, имам го в предвид.А при покачване над 1717, цел нагоре ми е 1734, а ако качи над 1737, следваща цел ми е 1770. Това 1750, ми е само транзитна зона, или няма да я стигне, или е подминава.
![]()
аз пък съм алчен и много рядко затварям на части... :ди аз както казах съм за затваряне, че ми се е случвало е така от лакомия да държа позиция и като почне корекция да си викам е са е са пак тръгва и накрая прибирам 1/10 от това което е било
и то заради лакомия
за това почнах да затварям на части и да местя стопа
за мене това е най-доброто за сега
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем секи си знае за себе си кое е най-добре
аз искам да се занимавам само с това и според мен за да имам един вид по-често профит макар и по-малък да се възползвам да прибирам една част, а вече ако се развие както трябва позицията ест да чакам с др-та 1/3-та примерно....
драгата, не е много разумно да влизаш баш при пробива, особено при злото, по добре е да се чака тест, можеше да влезнеш при пробив ногоре на бара в 9.40, със стоп под бара в 9.30,аз там щях да влезна, но все още хърках![]()