Ами да не бързаме, нека даде сигнал
.................................................. .........................
Ами да не бързаме, нека даде сигнал
.................................................. .........................
сигнала съм написъл в предата страница като го одари за нагоре вече викам аз
///////////////////////////............../////////////////////////////////
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахаха, да ще качва доволно после
.................................................. .................................................. ..
Днес го мързи златцето много, май го е хванало саклета. Дано утре се размърда че да има някакви нива за вход
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Утрешният ден очаквам да внесе малко яснота за посоката. Но и да тръгне нагоре едва ли ще стигне цените от предходния септември....
Като ги сравня с края на миналия октомври не откривам никаква разлика. Така, че не виждам какво можем да очакваме от златото![]()
Нещо съвсем умря горкото ама аз още от сега съм за нагоре пък ще видим както казал слепия![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Утре е петък ден за прибиране на печалби така че може да има по сносно движение
още малко ше качи според мен , и после пак тест , долу на ниските около 1700 ......![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
И днес златото се движеше в тесни граници и ще ми е интересно дали няма да има ново дъно през тази седмица...
днес ако натиска на долара продължи така вероятно ше пробие 1700 ...интересно след това какви са целите надолу ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...