хахахаха, просто си го следиме изкъсосега е точно това, което казваш
трябва да следим къде ще затвори, дали ще има пробив или просто сянка ще остави над триъгълника
![]()
хахахаха, просто си го следиме изкъсосега е точно това, което казваш
трябва да следим къде ще затвори, дали ще има пробив или просто сянка ще остави над триъгълника
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако го бяхме пускали това дето го изговорихме досега трябваше да сме като рапъри в златни синджири целите![]()
Последна редакция от stts : 25-07-2012 на 14:53
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
аз направих една дълга от 65/66 ниватахахах ама я затворих рано рано и се опитвах после за къси, но сега си имам дълга от 84 нивото
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами трябва в същия дух да продължаваме тогава ,както казваш изкъсо цената и графиката и това е ..........
Дръж го пафка, изцеди го яко и заради мен, че на мен ми се изплъзна. Горната граница е на 1611.85, на знам дали ще пробие, но поне ще се спре. Успех ти пожелавам.а 1609.80 има една съпротива
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
това е предела вече на фигурата ,да видим какво ше стане в 17 00 са новините .............
сложил съм си стоп на 98 за да си гарантирам някакъв профит за днес и го оставям да си ходи. Предполагам, че сега ще направи корекция, поне на 5 минутката така се получава, но мисля че 99/00 ще издържи и няма да докосне стопа ми, но дори да го направи пак си е добре $14 движение
![]()
дори да го пробие днес, така или иначе би трябвало да се върне и да тества границата на триъгълника преди да тръгне отново нагоре ?
ами да ,мисля че с пробива на дневна трябва да се изчака и да не се хвърляме веднага за да е сигурно че е пробило иначе стоповете ше са дулбоки....
Спекулации, че Федералния Резерв на САЩ ще направи стъпки за увеличаване на размера на стимулите за американската икономика оказват подкрепа на златото, което поскъпна с над $10 долара за последния час
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
сега слушам Блумбърг и говореха дали другата седмица на срещата на FOMC 1 Август ще бъде обявено следващото QE3дано да го има за да изстреля златото нагоре поне с 40 $ : ) и това може да помогне за преодоляване на границата от 1635/40
![]()