Според мен не е чак толкова сложна материя. В началото време специално да го изучавам него не съм му отделяла особено много, понеже трендът беше ясен - каквито знания за техническата страна на графиките имах - използвах тях. Споменах, че го почнах по време на големия спад миналата година април - юни (или корекция на възходящото движение предните години както го приемат някои) - тогава тренда беше ясен и силен - беше си ясно, поне за мен, че е занадолу - пусках само къси с добавки, ако покачи малко. Беше ясно от техническа гледна точка че 1180 ще се окаже стабилна подкрепа - дотам само къси и материята за търгуване никак не беше сложна. След това се поусложни, но според мен не е нещо много по-различно от останалите инструменти - знаеш предполагам, че за всеки инструмент има технически и фундаментален анализ - технически всички са еднакви или поне си приличат и могат да се предвидят малко или много; фундамента е различен и оттам идват разликите и сложното. Но пък това пак важи за всички двойки....
Да основно злато и петролЗа златото пишеш ли анализи? Нещо друго търгуваш ли?