биъриш ревърсъл на 15 мин прави в момента ,това 1610 го отхвурлиха веднага ...
биъриш ревърсъл на 15 мин прави в момента ,това 1610 го отхвурлиха веднага ...
Последна редакция от stts : 06-07-2012 на 15:37
ама то много кофти шишове днес![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има един шиш в 15:30 точно при обявяването на новините. И после още един в 15:51 който е дори по посока на тренда и има сетъп за късата.
Всички останали движения са в идеални полегати трендове.
А преди щатската сесия така или иначе не го търгувам и не е важно за моята система![]()
Важно е за какво гледаме![]()
ти с твоите едноминутни графики, все ще намериш място да се включиш. аз говоря за нещо по-спокойничко - на едночасовата събира стопчетатаИма един шиш в 15:30 точно при обявяването на новините. И после още един в 15:51 който е дори по посока на тренда и има сетъп за късата.
Всички останали движения са в идеални полегати трендове.
А преди щатската сесия така или иначе не го търгувам и не е важно за моята система![]()
Важно е за какво гледаме
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо ново тук,продължава да се върти в диапазона 1550-1630.На малките фреймове може и да се хващат някакви движения,но като цяло нямам представа накъде ще тръгне дългосрочно.Повече ми се струва че ще е за надолу,но доста се мотае
аа, то ще се нагоди, търпение му е майкатаи аз го дебна
засега за нагоре, ама ако нещо обърка нещата, и аз ще се обърна. Който плаща, той поръчва музиката
![]()
На едноминутна е много терсене да се търгуват такива новини. Информация е ужасно много орязана.
А на едночасова....злато е това, не валута. Защо на часова ?