The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Доста интересен ден ще бъде утре, би трябвало да има доста добри движения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1350 е доста ключово ниво, би трябвало да го тестваме![]()
За второто и аз съм съгласна, затова и когато ми предлагаха да "копаме" злато отказах. Но сега почвам да размислям![]()
Георги, "Ако идем да копаме злато, дали няма да е далавера???"- определено е много на далавера, но не всеки го може, знае и умее - определено е малко по-трудно от копането на картофи
----------
Не мисля, че някога си досаждал, дори напротив, добре си дошъл. Но не мога да си казвам и показвам сделките на всяка страница - и на мен и на околните ще доскучае.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
noreason (18-02-2014)
Благодаря Ел , но аз злато не пипам ..преди седмица Ммау ме покани тук ..
....сега го няма , изоставил ме е ,,,,мръсник ,
знаех че така ще постъпи с мен , но се надявах да греша
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той си е такъв.... ще си умре сам като вълк-единак.А ти пък какво се оплакваш не разбрах - поканил те е и си оставаш поканен - няма нищо лошо в това, я каква голяма компания сме тук.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2014 на 22:02
Прав си за това ниво, преди теста, трябва да имаме някаква корекция. Малко ще ми е трудно да го обясня, но ще пробвам.
При ББ сто цената е на между MA 100 и горен ББ. Ако продължи в същия дух, ще го тестваме импулсно и ще се отвори ББ и много път нагоре ще се очертае. В същото време на месечна имаме поглъщане на два големи мечи бара и сме стигнали до сериозната съпротива 1330.
Та моите очаквания са за корекция до 1300 поне, даже 1280, преди да тестваме зоната 1350.
![]()
Eli2356 (18-02-2014)