виках ако има все още нещо несъсипано от реномето ти да го досъсипя, не ми даваш и да ти го градя... ще трябва и аз засега да спра със спортуването значи![]()
виках ако има все още нещо несъсипано от реномето ти да го досъсипя, не ми даваш и да ти го градя... ще трябва и аз засега да спра със спортуването значи![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
твоя спорт ти развива само мускулите на пръстите и китките докат чатиш по цял ден тука
вземи се поразходи на лунна светлина навън, да видиш къф е кеф
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе тва както е тръгнало ще направи още 100 долара преди да направи корекция![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще направи корекция на корекцията ли![]()
Никакви корекции , цял ден тъпче почти на място,
да тръгва наготе към 1333 ............
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
На 23 фибо сме от голямото спускане, може ли грам да не върне![]()
аха , точно туй ша направи
.................................................. .....................
... и акъла най-важното.ще проверя сега какво става с тая светлина... ми ако не се появи лунна светлина какво да правя?
днес вече се разхождах, но на слънчева, сега може ли без светлина да мина? ..
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
със спорт - акъл не се развива. от мен да го знаш.
спорта убива мозъчните клетки и развива мускулните влакна.
слагай миньорската каска и излизай навън в тъмното.
Последна редакция от Kaisyn83 : 17-02-2014 на 18:59
The trend in need is a friend in deed,,,,,,