Мислиш ли, че Ели се интересува от на когото и да е друг мнението ????
Мислиш ли, че Ели се интересува от на когото и да е друг мнението ????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми и аз съм с отворени позиции. Ценичката ми хареса, макар че не е в много мъжко положение.И това, че най-после някой постна нещо актуално по темата, че наште раздумки край нямат, но все пак трябва да се ориентираме не само кой какво пил, ял, *** и харесал през уикенда.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
нищо не мисля за хора , които не познавам , как мога а си мисля нещо ?Мислиш ли, че Ели се интересува от на когото и да е друг мнението ????
попита ме и аз и казах , как да кажа че е за сел като не е .
Може утре да го селнат , но това вече ще е друго .
Ами ти ми кажинали ти я познаваш по- добре , поне с такова впечатление останах ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как беее - винаги съм се интересувала от твойто мнение примерно - да знам накъде (наобратно) да отварям позиции, че да ми излязат на +.
Пп: Откак спря да търгуваш съм като пиле в кълчища.![]()
----------
Благодаря все пак за изказаното мнение (въпреки че не е в мойта посока) - винаги мнението на един страничен наблюдател е добре дошло, най-малкото защото е по-обективно.нищо не мисля за хора , които не познавам , как мога а си мисля нещо ?
попита ме и аз и казах , как да кажа че е за сел като не е .
Може утре да го селнат , но това вече ще е друго .
Ами ти ми кажинали ти я познаваш по- добре , поне с такова впечатление останах ...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 09-02-2014 на 23:22
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ами...добре............. .............винаги мнението на един страничен наблюдател е добре дошло, най-малкото защото е по-обективно....... .....
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
За какво пък ми е на мен да ги карам такова нещо? Напротив, драскай си спокойно - дано и бонусът дойде спокойно и в пълен размер накрая. Пък покрай твоя и нашите.Мисля че си много ползотворен в това отношение, даже: продължавай в същия дух, пък квото дойде.
Пп Само приятелско предупреждение беше това, не само за теб, а за всички.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2014 на 00:16
Брех, нищо не стана като отвори, чак ми е странно. Очаквах, поне малко. Ама да има някакво раздвижване.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,