брех. след близо 1 година - лека полека ще влезеш в правия път
след още 1 година - може и пари да почнеш да изкарваш
хихи - шегувам се...
ти си знайш най-добре.
П.С.
и вземи махни тая МЕДУЗА от аватара си![]()
брех. след близо 1 година - лека полека ще влезеш в правия път
след още 1 година - може и пари да почнеш да изкарваш
хихи - шегувам се...
ти си знайш най-добре.
П.С.
и вземи махни тая МЕДУЗА от аватара си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо, аз отрано да ти пратя една подсещанка, че имаш да черпаваш, че както обичаш да забравяш...![]()
Има време де - и мойте къси дългосрочни/доживотни като твойте дълги, кво толкова странно?
Ами чакам си все пак да падне дотам, надявам се да се заплеснеш малко и да го оставиш да падне поне дотам, за какво мислиш ти говоря стерео-негативно - резсей се малко де, не оставяй все пак късите ми да висят така стерео-негативно:
![]()
... макар че затворих доста къси на добър профит днес
Виж сега - щом се появи ти и тръгна нагоре както обикновено.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Как да махна нещо, което го няма - това е морска звезда бе, сложи си очилата..![]()
Ми след колкото години след толкова - аз не съм нетърпелива и алчна като теб.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
махни медузата (звездата) ма![]()
![]()
сложи си нещо по-убаво.
кви са тия мекотели![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това "неуспешни" нещо да ти говори? А данните бяха много добри - пак спад на безработицата, увеличение на работицата, почасово заплащане - без промяна. Явно или много мецани сме се накичили на клона и няма така лесно да ни дадат печалбата или има някаква друга причина за покупки/търсене на по-високи цени, неизвестна лично на мен засега.
----------
Освен мен да се сложа... не виждам нищо по-хубаво...Ма точно на тоя плаж не съм била - как ще се правя с колажа не знам - да не се заоплакваш пак после...
ПП: На Спарт тая звезда му приличаше на гола жена, на теб защо така на медуза ти прилича, не знам... много черноглед си станал напоследък!
оправяй се както си знайш
.................................................. .............................
Ха ха... любимия ти израз - язък само, че тук няма и от любимите ти скайпови емотиконки - тралала, гроб съм и не ме занимавай с глупости, та не можеш да се изразиш още по-красноречиво
Добре ни оправи ти за нагоре, пък сега да се оправяме както знаем.Ега ти колегата..
![]()
ми кат съм тъп и задръстен - не мога да се изразявам по-красноречиво
ай - спирам да се заяждам с тебе
за малко поне
че днес е петък - ден на майстора...
Моля... Ваша воля кога и как ще се заяждате с мен.Както виждате търпя стоически... засега.
Колеги, предположението ми за случна безтрендова седмица от началото на седмицата се оправдава с пълна сила. Отгоре го брани една седмична трендлиния, даже две, отдолу силна подкрепа на 1244,50. Да видим кое от двете ще пробива следващата седмица или нито едно от двете, но според мен подкрепата, поне ще ходи да я тества според мен - сигурност почти 100%.![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 07-02-2014 на 18:15
Какво ли ще ни поднесе другата седмица ... дано да даде някой хубав тренд, рейнджа все още продължава.