Мерси за разяснениетосмятам, че пробием ли 38 няма връщене
----------
На 15 мин нарисува хубава конфигурация, сега остава само да се изсипе![]()
Мерси за разяснениетосмятам, че пробием ли 38 няма връщене
----------
На 15 мин нарисува хубава конфигурация, сега остава само да се изсипе![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ехеее, това разстояние за един ден? не че не може, но точно днес...Във вторник предположих една скучна безтрендова седмица, досега се движим в рамките на прогнозата, та... но нямам нищо против и да ме опровергае пазара днес
Ако стигне до 1245 лично аз ура ще викам, ма нещо нямам много светли предчувствия точно за днес
да излязат новните все пак, да видим....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Нещо много сме се събрали на клона и искаме да го счупимАма да не ни изстреля като батут нагоре
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имам чевството, че пак ми се целят в стопа и ще го свалят още преди новинитите /над днешният връх е/
Дано са събрали всички стопове вече - една къса от 1268 със стоп над шипа 1272
Живи ли сте бе?.. Много готино се получи като цяло
.. за тия дето не слагаме стопове
Следващото междучасие (4-часие) очакавам телешко на шиш втора серия ... Досега беше само малко за мезе.
Последна редакция от Eli2356 : 07-02-2014 на 16:07
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Голям обир пак стана за мецаните при златото![]()
Очаквам зорлем да го добутат до 1262 примерно и оттам пак надолу до 1255 да речем. Дай боже повече де..
Пак съм заредила съм доста къси, пък да видим..... нещо много бавно се развива действието.
Не само, че сме живи, но и сме доволни, най-после този месец да изгрее слънцето и при менехванах всички шишове - късото на + преди новината, дълго веднага на обратно, късо, което ми отнесе стоп на 0 и сега съм с късо със стоп на 62, а входа е на 68 и обема е добър
----------
п.п сега само ще си бутам стопа и лимита надолу, докато не ме извади и днеска ще празниваме![]()
Не само, че сме живи, но и сме доволни, най-после този месец да изгрее слънцето и при менехванах всички шишове - късото на + преди новината, дълго веднага на обратно, късо, което ми отнесе стоп на 0 и сега съм с късо със стоп на 62, а входа е на 68 и обема е добър
----------
п.п сега само ще си бутам стопа и лимита надолу, докато не ме извади и днеска ще празниваме.. само внимавай с тоя стоп на 1262, да не отиде обема зян преди да си даде приличния профит.
![]()