Така е на доста ключово ниво сме, а цената реално е доста ниска за златото![]()
Така е на доста ключово ниво сме, а цената реално е доста ниска за златото![]()
emoyambol Малко въпрос не по темата, Довелен ли си от скрила, като ги рекламираш и можеш ли да ги сравниш са Пайпал, щото съм адски недоволен, меко казано от пейпал и спрях да го ползвам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз мисля, че за сега няма да скочи цената.....! ,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз, щото на дневна като гледах не се вижда да скача, ама ще видим сега какво ще стане и като тества 1230 за пореден път.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ами да ти кажа и двете са еднакви, като сравня цената със Скрил ми идва по евтино и по бързо да тегля. Няма такси към Скрил, поне при мен и за 7 часа пращат парите. Пейпал 24 часа + земат такса + още 2-3 дни докато ги пратя до банката. И двете стават за онлайн пазаруване, но пейпал има малки предимства в това отношение. Повечето онлайн магазини искат пейпал.
Мерси за отговора, значи ще седя далече от такива системи
Няма ли някакъв друг начин да се тегли освен скрила и пейпал? Имам в предвид това ли в най евтиноят начин? Такса за какво вземат? Щото се замислям заинста карта да си поръчам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Здравейте!
Тази нощ може да ни предложи малко движения до като по голямата част от пазара спи но през деня очаквам да е спокоино!
Смятам, че при мечките има още потенциал и е рано да се удължава - които желае може да скъси.
Златото ще има да пада според мен, настроем съм мечи тази седмица.