Ами аз да ти кажа мислех и това да правя то днес ден на майстора а-у подпряха ме и мен с по-важни задачи и от тогава чак сега се връщамИначе сега като го гледам по дава ишмар за къса
ама то пък няма за кога
Ами аз да ти кажа мислех и това да правя то днес ден на майстора а-у подпряха ме и мен с по-важни задачи и от тогава чак сега се връщамИначе сега като го гледам по дава ишмар за къса
ама то пък няма за кога
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам... мен мисълта ми тия дни по други посоки лети и ме е обхванала перманентна сънна треската добре ме подсети за плаващия стоп.
Лошото е че трябва да се уцели приблизителен връх/дъно и движението да е спокойно, не с ония шишове по време на новини/волатилен пазар.
Днес все пак пуснах една късичка от предполагаемия връх на Росен към 15:30, то пък взе че наистина се оказа връх. Жалко само че късно ме подсети за плаващия стоп- много близък ми беше лимита, а то слязло още да не казвам колко, че ме е срам.
Сега вече наистина е малко късно за големи движения...
----------
Късно, късно, ама до 24 ч. що пък да не отиде до средата на канала на дневна = 1234/35? Това като подсказка за по-смелите. Аз ще си кротувам засега да не сътворя някоя глупост в сънено състояниеИ най-вече наистина много ме съмнява да пробива днес тоя канал на Н4 в по-предишния ми пост, даже може да почне и да качва !!!
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 31-01-2014 на 21:20
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Златото дали ще пробва да направи ново дъно в близките седмици, при силен долар е възможно
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 31-01-2014 на 21:54
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
В момевта дава хубав вход с плитък стоп, ако някой иска да се включи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едно последно постче от мен за тоя месец, пък другия да ни е по-добър
Та... така и не можа да пробие 4-часовия канал както предположих по-горе. Следващата седмица/месец според мен може и нагоре и надолу да тръгне - засега ми изглеждат изравнени шансовете. За нагоре - ако Мамута го побутне по-сериозноПропуснах да го поздравя по случай появата му отново тук - мисля, че ще е от полза на всички ни, ако ни уважава по-често.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 31-01-2014 на 23:30
Eli2356;748310]Не знам... мен мисълта ми тия дни по други посоки лети и ме е обхванала перманентна сънна треската добре ме подсети за плаващия стоп.
Лошото е че трябва да се уцели приблизителен връх/дъно и движението да е спокойно, не с ония шишове по време на новини/волатилен пазар.
Днес все пак пуснах една късичка от предполагаемия връх на Росен към 15:30, то пък взе че наистина се оказа връх. Жалко само че късно ме подсети за плаващия стоп- много близък ми беше лимита, а то слязло още да не казвам колко, че ме е срам.
Сега вече наистина е малко късно за големи движения...
Късно, късно, ама до 24 ч. що пък да не отиде до средата на канала на дневна = 1234/35? Това като подсказка за по-смелите. Аз ще си кротувам засега да не сътворя някоя глупост в сънено състояниеИ най-вече наистина много ме съмнява да пробива днес тоя канал на Н4 в по-предишния ми пост, даже може да почне и да качва !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Амми аз на шишовете с плаващ стоп най им се радвам.Само да сам влезнал правилно , Медец са. Само да съм влезнал както трябва и с обем.Нека си прави шиша и плаващия да го затвори и си напредпосле,ако искам влизам от върнатия шиш или ако сам имал време да реагирам от върха на шиша влизам от там.Макар че особено напоследък хич не мога да реагирам на нищо
Да не говоря дето ме подсещаше за отложените поръчки а то като имаше проблем даже не ми даваше да си затворя поръчката и съм с обем и новобранец
иии......като наа... да не казвам по-лоша дума. Направо ми идваше да се захапя дето не се стигам. Пази боже за напред подобни работи.
Последна редакция от rolld : 01-02-2014 на 00:16
Според мен при силен долар, златото ще търси ново дъно![]()