С тоя уклон и аз му се точа за къси, но вероятно ще имам сигнал в 00ч или 04ч тази нощ. Ще се става, няма какХобито е по-силно от желанието за сън
![]()
С тоя уклон и аз му се точа за къси, но вероятно ще имам сигнал в 00ч или 04ч тази нощ. Ще се става, няма какХобито е по-силно от желанието за сън
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Не иска да пробие 34 цял ден днеска, махнах се на 36 да се избистри картинката
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз се престраших и използвах хубавата цена на 1240 да скъся също.. дано сте прави колеги за късите..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Слагай стоп около 43 защото движението не се развива много добреаз се престраших и използвах хубавата цена на 1240 да скъся също.. дано сте прави колеги за късите..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дам.. пак влязох когато не трябва.. 1243 обаче ми е много близко за стоп.. ще го сложа на 1251
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А лимита ти къде ще е тогава? Ти за под 1200 ли скъсяваш?
хехе.. някъде 1220 гоня.. ако преди това не ми е ударило стопа де което е много вероятно..
Имаш шансове да го върне надолу, зависи за колко време ще гониш 1220 и колко се потиш при отнесени стопове![]()
По-скоро $$$$ те карат да ставаш по нощите, признавайС тоя уклон и аз му се точа за къси, но вероятно ще имам сигнал в 00ч или 04ч тази нощ. Ще се става, няма как Хобито е по-силно от желанието за сън![]()
Аз дебна сега за една дълга по М15 с цел 1244 щото се е закеркенечила между 2 трендлинии....
[IMG]http://charts.mql5.com/3/587/xauusda-m15-ara-**-s.png[/IMG]
Дотам, но ако се запази низходящия тренд. Ако има намерение да ходи до 1270 и пр. това си беше съвсем нормална корекция. Макс. да слезе още малко до 1228, ако се запазва възходящия тренд. А и да не се запазва, тая седмица едва ли по-ниски нива да видим, това са силни подкрепи.. Макар че и изненади са възможни за надолу.И какво стана 1255/60 издържа и очакваме 1220/30 може би
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz