Ти за къде го игараеш? Къс или дълъг си? ..
http://www.mql5.com/en/charts/129471...ral-markets-as
54 добре държи и мисля, че ще има спускане тука, така че пробвам едно късо с цел 39, вход 52,80, стоп на 57
От сутринта съм къс
Ти за къде го игараеш? Къс или дълъг си? ..
54 добре държи и мисля, че ще има спускане тука, така че пробвам едно късо с цел 39, вход 52,80, стоп на 57
От сутринта съм къс
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Късмет тогаваТи за къде го игараеш? Къс или дълъг си? ..
От сутринта съм късДано да удържи съпротивата въпреки силните бичи барчета от предните 2 дни..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не ми харесва това, че върна пак под 1250.. дано само не падне под 1243, че става лошо..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Стопа преместен на 46 лимита на 37 и май още ще го места днеска![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
добре де.. пак ли само аз съм в грешната посока.. това злато ако мога да ме разбера логиката..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не можеш да му разбереш логиката, защото няма такава![]()
Само не ми казвай, че и ти си от тия, които очакват само еднопосочно движение без корекции.
Сложи си едни автоматични канали и дневни пивоти и нива и гледай сеир (и то на големите таймфреймовеН1, Н4, дневна, седмична) - поне малко от малко ще разбереш кое накъде (с течение на времето и малко повече опит).
Вече мислех че тоя канал на Н4 е непробиваем
----------
Логиката на пазара общо взето е едни да оберат други........... Няма как да не стигне до 1237-1238, независимо след колко мотаене, мисля да пусна по-солиден обем дотам, ако качи малко - примерно до 1245,80 или до 1247.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
14.01.2014- Златото със сериозен спад през 2014 според Goldman Sachs.
Лоши новини за златотърсачите - текущият ръст в цената на златото не просто ще отекне, но и цените ще паднат сериозно до края на 2014 според Джефри Къри от Goldman Sachs.
Голдман Къри, който оглавява отдел по проучване към Goldman Sachs спомена, че той е имал таргет цена за унция злато от $ 1050 , което е 16% спад от текущата цена $ 1251. „Кой е виновен ли, икономическото възстановяване разбира се. Нашите възгледи са породени главно от очакванията, че американската икономика се движи с голяма скорост. Разбира се когато мислиш за къса позиция при златото е много важно да заложиш на сериозно възстановяване на американската икономика".
Цените на златото се издуха значително в годините след 2008 когато беше финансовата криза, което доведе до рекордни цени благодарение на изключително ниските лихви от програмите за стимулиране на икономиката предоставени от Федералния резерв. Цените отбелязаха спад по средата на опасенията, че Федералният резерв ще да намали тези програми по-рано отколкото се очакваше, но лошите новини за заетостта в САЩ през Декември възобновиха интереса към златото отново миналата седмица.
Къри спомена, че златото все още служило за защита от инфлация; той просто не вижда никакви инфлационни напрежения през следващите няколко години. Той също спомена, че веднъж икономическото възстановяване поеме по възходяща линия, инфлацията ще последва и златото може да стане атрактивно отново. Ранният подем на златото през 2014 няма да продължи според Къри.
Аз имам цялото време на света. Защо купуваш златото когато очакваш американската икономика да се възстанови. Трябва да се вземат в предвид различните фази на бизнес цикъла.
Други стоки според Къри ще се представят под очакваният, а именно мед и зърно. Къри остава резервиран откъм коментари за това как ще тръгне петрола заради кризите в Либия и Иран, Инвеститорите продължават да избягват интензивните развиващи се пазари и развитите икономики, тенденция, която се отразява на всички стоки освен златото. Те всички са подтиквани от движението от развиващи се пазари към развити пазари.
Мисля, че ще качи. Мисля, че 48 ще е мястото зъ скъсяване, но можеш да пробваш и от дъното. Моя стоп макар и да се крепи на магия сега,ако издържи ще е чудо ама не ми се дърпа по нагоре, да изкярим нещо от днескаЛогиката на пазара общо взето е едни да оберат други ........... Няма как да не стигне до 1237-1238, независимо след колко мотаене, мисля да пусна по-солиден обем дотам, ако качи малко - примерно до 1245,80 или до 1247.![]()
щом Голдманите предричат срив, значи е дошъл момента да се пазарува здраво..