Какво са три дена за крайната цел? Не гледаме ли в дългосрочен план? Н4 и повече? Аз поне така търгувам, в повечето време. Пък и 16.80 невярвам за 1 ден да го стигне. До сряда другата седмица по може. Трите дни.
Какво са три дена за крайната цел? Не гледаме ли в дългосрочен план? Н4 и повече? Аз поне така търгувам, в повечето време. Пък и 16.80 невярвам за 1 ден да го стигне. До сряда другата седмица по може. Трите дни.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Много странно това злато последните 2- 3 дена, много върна за кратък период от време, а и почпаха много анализатори, да говорят как ще падне с поне щое 15 % тази година, почва нещо да ме съмнява...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бива.Обаче аз прекратих със среброто наскоро, след като си изчистих последните къси - щото много се припокриват със златото, а среброто отнема повече маржин... и така засега си карам само на златю.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Изобщо не се съмнявай, просто много хорапочнаха да купуват златцето, затова се вигна така, а съч сигорен, че якоя от акулите вече го знае това и ще пусне късото до няколко дни. Гапа в понеделник, ще ми е интересно колко ще е.
Бях постнал една графика, в края на миналата година, която ми приличаше на глава с рамене, с таргет 1192, сега на дневна база има дивергеннция на МАЦД и се чудя дали няма да направи една корекция на движинети 1800-1200, преди да продължим със спада надолу, около 1300 има добра съпротива, там някъде се и пада 23 % от това спускане
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз си ги търгувам металите дълго!
През декември имахме хубав рейндж и добър профит направих!
На тия анализатори дето говорят за нови 15 % спад просто не им обръщай внимание...
pablo, Почти съм убеден, че ще видим цени под 900, а имам и някаква идея нива около 600, въпросът могът ли да го вдигнат до 1400 преди това
И аз не гледам на М1, ни най-малко даже- това беше само за по-нагледна илюстрация на ситуацията с невзетата ми отложена - явно на косъм се е разминала.
![]()
"опит за пробив неусоеен", предпоагам "неуспешен" - не знам колко е неуспешен - бая се кикери нагоре и не проявява никакво желание за сериозно надолу ... да не изпадам в подробности.
Засега си оставям късите да отлежават за следващата седмица, пък да видим... мънинка корекция няма как да не направи.
Последна редакция от Eli2356 : 03-01-2014 на 23:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Къде го видя, че кикерчи? 1240 не е пробило. Аз на мен това ми е аванчето да пусна късото.
За този пробив говоря. И като гледам в понеделник, ще си ходи надолу. След 15:30 по скоро.