Къде се загуби???
Какво те кара да чакаш тест на 1180 ?
След като намалиха стимулите и това не срина златото защо смяташ, че мечките имат бъдеще?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз също смятам, че дългосрочния възходящ тренд тепърва започва.. аз за съжаление не успях да напазарувам под 1200 и мисля да гледам сам от страни..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ооооооооо другарче,, тука съм ,не съм се изгубил но не ми върви писането. Теста на 1180 , според мен е задължителен / с уточнение ,както се сещаш, аз гледам само големите графики/, през последните поне 18 месеца двойните дъна и върхове са екзотика. Има задължителни лъжливи пробиви -мечи и бичи капани. А концепцията за 900-тицата е дълга и сега просто нямам време за нея. Ако се уцелим през празниците из форума може да я подъвчем в реално време. За сега поздрави от мен!
Алчността е Втория смъртен грях след Лакомията!!!!!!
pablo (20-12-2013)
Допускам, че може и да си прав....Ооооооооо другарче,, тука съм ,не съм се изгубил но не ми върви писането. Теста на 1180 , според мен е задължителен / с уточнение ,както се сещаш, аз гледам само големите графики/, през последните поне 18 месеца двойните дъна и върхове са екзотика. Има задължителни лъжливи пробиви -мечи и бичи капани. А концепцията за 900-тицата е дълга и сега просто нямам време за нея. Ако се уцелим през празниците из форума може да я подъвчем в реално време. За сега поздрави от мен!
Но както писах вече стимулите започнаха да ги намалят и това не срина златото!
Вече очаквам обръщане на тенденцията.
п.п. Разбира се може и да греша! Времето ще си покаже.
Е какво значение има да напазаруваш над 1200,след като ще чакаш дългосрочен тренд.аз също смятам, че дългосрочния възходящ тренд тепърва започва.. аз за съжаление не успях да напазарувам под 1200 и мисля да гледам сам от страни..![]()
Не съм убедена дали резервите са предназначени за ползване, по-скоро трябва да е нещо стойностно, което си запазва стойността/ценноста във времето. По принцип златото се приема за такова нещо, дори да не расте цената му. Резервите не са предназначени за търговия все пак. И друг актив да е пак ще има колебания в цената.
----------
Е чак пък под 1000 е рано да мислим най-малкото. Ако ще слиза под 1180, аз виждам добра подкрепа на 1135 като начало. Засега аз лично съм в изчаквателна позиция. другата седмица ще го мислим наново - то ще си проличи накъде са му намеренията.
Приятен и весел уикенд на всички!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Според мен предназначението на резервите и запасите е точно те да послужат при остра необходимост от тях при някакви форсмажорни обстоятелства.Природни катаклизми,бедствия,войни и т,н.Така че по-добре мазето да е пълно с буркани с мръвка и с бъчви вино и уиски,вместо със злато равностойно на товаНе съм убедена дали резервите са предназначени за ползване, по-скоро трябва да е нещо стойностно, което си запазва стойността/ценноста във времето. По принцип златото се приема за такова нещо, дори да не расте цената му. Резервите не са предназначени за търговия все пак. И друг актив да е пак ще има колебания в цената.[COLOR="Silver"]
![]()
купих на 1203, и за пореден път се набутах като ги затворих преди малко ръчно но загуба на 1198..
То със сигурност ще има изненади...Да очакваме ли изненади при златото през 2014 г.?
Дефлационните очаквания и паричната политика на ключовите централни банки може и да подкрепят цената на благородния метал