Точно това май прави... Двойни дъна и на седмична, а сега и на дневна с по-високи десни дънца...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Златото има възможност днес да коригира нагоре, аз съм влязъл дълго от 1232, стоп около 1220, а таргет 1270-80
Това ме е взело, сутринта като видях мислих, че ще тръгне без мене. Слагав стоп на 37 да не ме изненада в понеделник
----------
http://www.mql5.com/en/charts/114058...ral-markets-as
Стоп на 1230.50, цел 1192, като мина 1200, стоп на 1208 и цел 1180
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Голям рейндж се получи при златото днеска, очаквах по-ясно движение.
Може и да има ново дъно, но няма да е днес. За справка - последната графика, която пуснах вчера -няма да завърши седмицата под онази трендлиния на седмична. После: нова седмица, нов късмет.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, Не е важно да е днеска, а да вземем профита :P , макар че днеска взех поне на половина от това, което взех от спускането от ,90 до 10 и обратно, все ме изкарваше от пазара с по 2-3 долара профит, сега ще взема поне цели 8 (дай боже повече, време е да се спускаме)
----------
П.п. май помага да не си пред графиката
.................................................. .......
Да, понякога е много полезно да не си пред графиката. Аз днес през времето през което бях пред графиките карах само на скалпиране с малки обеми, че положението е много на кантар ми се струва. към 20$ изкарах от златото - кой ми ги дава. Повече се бях вторачила в петрола, обаче съм много разочарована от него и днес - никакъв тренд за 3 ден.Eli2356, Не е важно да е днеска, а да вземем профита :P , макар че днеска взех поне на половина от това, което взех от спускането от ,90 до 10 и обратно, все ме изкарваше от пазара с по 2-3 долара профит, сега ще взема поне цели 8 (дай боже повече, време е да се спускаме)
----------
П.п. май помага да не си пред графикатаНе ми е ясно защо се напъва толкоз нагоре, но това е за друга тема (следващата седмица очаквам нещо по-значително там надолу).
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз днес очаквах нещо по-сериозно при петрола ,но нищо не се случи.Само гаден малък рейндж.
мврнпаяаъоэфхтгжожг
rosen_donev (06-12-2013)
GG, ай нека бъде светлина, обаче на някои графики е пълен мрак за жалост. Ще трябва да се чака следващата седмица да осъмнем на светло(особено петрола ми извади нервите днес с тая тъмнина)