Eli2356 (15-11-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
За индекси е 1%, май...
Ей, дейба тия 50 символа............................
Да ето:
http://www.trader.bg/bg/%D0%98%D0%BD...%8F/4/#heading
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ок, както виждаш обаче и тук го има.= INDU. Сега ще го погледна по-подробно.
Символите не го дебни чак толкова, ми си слагай точки или нещо подобно, ако се налага. Ма все пак гледай да не е много честоНаправено е, за да не заприлича форума на чат, все пак идеята е да се пишат полезни мнения, за които се плаща.
----------
Определено ми излиза за продажба на М15, М30, Н1, обаче на Н4 и дневна ме съмнява дали няма да се изсили още малко нагоре до 16048. Едва ли да е днес де. И аз се чудя дали да не продам оттук? Но следващата седмица ще е. То сега хич и е мърда май, да не е затворен?
Пп: Опаа, мръдна.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Абе незнам, ама чета по разни чужди форуми, от май месец го чакат да се спука обаче като гледам яко си е катерил на горе... И точно това се чудех, дали да изчакам някаква корекция и да накупя или да се редя на опашката за къси... Че това златце е умрела работа тая седмица... Май и другата се очертава такава.Ок, както виждаш обаче и тук го има.= INDU. Сега ще го погледна по-подробно.
Символите не го дебни чак толкова, ми си слагай точки или нещо подобно, ако се налага. Ма все пак гледай да не е много честоНаправено е, за да не заприлича форума на чат, все пак идеята е да се пишат полезни мнения, за които се плаща.
----------
Определено ми излиза за продажба на М15, М30, Н1, обаче на Н4 и дневна ме съмнява дали няма да се изсили още малко нагоре до 16048. Едва ли да е днес де. И аз се чудя дали да не продам оттук? Но следващата седмица ще е. То сега хич и е мърда май, да не е затворен?
Пп: Опаа, мръдна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз определено само за продажба ще гледам от тия нива. 16048 не знам ще стигне ли, но от 15000 ако стигне мисля една пробна къса да пусна. Поне една нормална корекция трябва да има. Маржина на Инстата е 15$, такса 0,30$ - като при петрола са условията май, горе-долу биват.Абе незнам, ама чета по разни чужди форуми, от май месец го чакат да се спука обаче като гледам яко си е катерил на горе... И точно това се чудех, дали да изчакам някаква корекция и да накупя или да се редя на опашката за къси... Че това златце е умрела работа тая седмица... Май и другата се очертава такава.
Даже се замислям оттук да пусна.![]()
ivoleon (15-11-2013)
Аз ще го мисля в понеделник. Лека от мен и приятен уикенд![]()
Мерси, Лека и на теб!
Това златце го познах вчера, че ще се тътри на едно место дни наред.Ужас! Дано поне към средата на следващата седмица се раздвижи. Дай боже и по-рано де, ама... да се приготвим за най-лошото, пък ако дойде нещо по-добро, добре дошло да е.
Златото наистина много заспало беше тази седмица,но поне технически се движеше прилично.
другата седмица ше се гледа дали ше вземе 95 ...ако остане под него ше има пак по дневната надолу движение към подкрепата 1250....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...