много трудно ми е да помня коя корекция за коя позиция е, и слагам едни сини линиии![]()
![]()
абе мани, шаш и паника, но да не нагългам вода правя щуротий в иначе "странния" ден
![]()
много трудно ми е да помня коя корекция за коя позиция е, и слагам едни сини линиии![]()
![]()
абе мани, шаш и паника, но да не нагългам вода правя щуротий в иначе "странния" ден
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тия само в рейндж вървят, ама излезе ли от рейнджа боли доста, сложни са ми като изпълнение и в миг се обърква всичко при тях, отказала съм се от тия изпълнения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
инжинерни глупости, едва ли има нещо общо с форекс, освен ако не се изтълкува че след импулс няма манеса а си остава развивка във времето от неперов вид
п/п/ и аз съм си патил, и за това ги затварям някои ръчно и деля движението
Хеджовете са гадна работа. Почти винаги са ме изработвали в отрицателен смисъл. Но ми се е налагало в редки случаи да ги ползвам като крайна мярка... за предпазане от по-нататъшни загуби.Надявам се никога повече да не ми се налага.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хедж е друго нещо, в случая е някакво усредняване.
до пейролите ще съм разкарал всичко, няма кой да ги следи след това, но подозирах че от снощи ще отскочиме към 38 и реших да експериментирам между съпротиво-подкрепящите бози
п/п/ и елементи на хедж добавих, от 1320 къса и лимит на дългата 1309 от снощиобърнаха се добре на 69
Това ако си в час вълните, когато са корекционни ок, ама те по принцип са си трудни за търговане и вълновиците ги избягват също освен ако не са стандартни корекции, което напоследък при тоя пазар рядко явление.
А фибото е полезно, но на мен не ми е достатъчно като аргумент.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
хазартно се подсигурих да не ме жегнат с много
ррррррррррррррррррррррррр рррррррр
----------
Понеже си много мила с мен![]()
ще споделя едно наблюдение което може и да е от полза за някого, на 1317/1316.5 катерихме бавно и ни смъкваха стресово с половин дойлер, и пак, и пак, и пак, та си мисля че някой се подготвя за движени северна посока, но дали е за през нощта или за утре през деня един господ знае
![]()
Ха ха... с добра насока завършихме днешния ден....... Много шум (нагоре) за нищо.
----------
Чакай сега. Първо: ти какво си - мъжко или женско? Да знам да пускам ли чара си в действие.хазартно се подсигурих да не ме жегнат с много
ррррррррррррррррррррррррр рррррррр
----------
Понеже си много мила с мен![]()
ще споделя едно наблюдение което може и да е от полза за някого, на 1317/1316.5 катерихме бавно и ни смъкваха стресово с половин дойлер, и пак, и пак, и пак, та си мисля че някой се подготвя за движени северна посока, но дали е за през нощта или за утре през деня един господ знае
Тази емотиконка-срамежливата
.. явно админите са преценили, че няма място в мъжкото поведение, затова са я дали само в дамски вид.
Второ: това с бавното катерене и стресовото смъкване що ми се струва че повече се връзва със сегашната ситуация - днес зорлем изкатерихме малко. Утре - още малко най-вероятно и после - ималите смелостта да се закачат с дълги - в киреча.
Пп: Аз по принцип съм си мила. И да искам трудно мога да не съм.![]()