Май още не си се събудил, Дизелчето тъдява се не вясва........
Май още не си се събудил, Дизелчето тъдява се не вясва........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
шшшшт не ме издавайбрънннннннннннннннннннннн ннннннннннннннннннннннннн нннннн
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (18-10-2013)
Ново дълго, че от предишното ме извади на 3 долара плюс.........
на 1308 съм сложил 20$ стоп, замотаха се и ще гризна дръвцето![]()
Eli2356, изказваш се нещо неподготвенаТоя Брукс в голямо размишление ме хвърли с тия монитори... чак се разведрих.И как така хем ги има, хем не ги ползва по време на търговия - пак се прави на интересен нещо ми се чини, да ни покаже колко е навътре в материята - чак по телепатия гледа графиките на мониторите.
Добре е първо да имаш някаква информация по въпроса и тогава да изказваш мнение като "пак се прави на интересен нещо ми се чини", не за Ал Брукс, а за когото и да е било.
п.п. Ще потърся това, което четох за него и ако го намеря, ще го постна![]()
Не ми се връзвай чак толкова Аболеон. Нямам нищо против човека - знам, че е гуру, да не кажа идол за мнозина. Аз лично не съм го чела засега, въпреки че го имам. Просто се пошегувах и аз като Хепи, може и неуместна да ти се е сторила тази шега.Eli2356, изказваш се нещо неподготвенаДобре е първо да имаш някаква информация по въпроса и тогава да изказваш мнение като "пак се прави на интересен нещо ми се чини", не за Ал Брукс, а за когото и да е било.
п.п. Ще потърся това, което четох за него и ако го намеря, ще го постнаНо наистина ми е странно за какво са му тия монитори, ако не ги ползва по време на търговия. Даже помислих, че и вие може да се шегувате нещо...?
Пп: А и по-напред споменах, че хич не съм на кеф днес, може би затова ми идват подобни "богохулни" приказки.
Ще ми е интересно, ако успееш да го постнеш тук.
Последна редакция от Eli2356 : 18-10-2013 на 12:46
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, аз не съм от неговите "последователи", но може и да станаНе ми се връзвай чак толкова Аболеон. Нямам нищо против човека - знам, че е гуру, да не кажа идол за мнозина. Просто се пошегувах и аз като Хепи, може и неуместна да ти се е сторила тази шега.Но наистина ми е странно за какво са му тия монитори, ако не ги ползва по време на търговия.
Скоро ми подариха книгата му и я погледнах набързо. Струва ми се, че ще ми свърши работа в търговията и мисля тези дни да я захвана по-задълбочено. Със сигурност ще "си крадна" нещо от там
![]()
Направих допълнение по-горе, че "го имам". Обаче така и не си направих труда да го прочета досега. Като стана дума, мисля и аз да хвърля едно око като имам време и настроение за учене най-вече.
Иначе съм му хвърляла и аз няколко очи - допада ми като начин на анализ по принцип.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
къцкам една покупка от 1258и не мисля да и местя близо стопа скоро
![]()
Последна редакция от mck : 18-10-2013 на 13:24