е,няма начин....,загубата може да се определи и като инвестиция...![]()
е,няма начин....,загубата може да се определи и като инвестиция...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз моите загуби от последните години се във фонд "обучение" ги слагам, ама този фонд вече толкова нарастна, че изобщо няма избиване..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
е,стига де,при положение ,че си толкова напред с материала...,а аз какво да кажа,ако знаеш заради липсата на стопове колко съм назад......
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еее, Буги, недей така - ти твоя проблем си го знаеш. При него още не е ясно, има ли проблем и какъв ще е той![]()
Безплатен обяд няма!
ivoleon (18-10-2013)
Happy68, Какво ти е мнението сега за едно леко влизане на дълга позиция при златото,със стопче разбира се...![]()
е аз от началото на годината съм спрял да "трупам в този фонд".. даже леко го редуцирам.. проблема е, че темповете на редуциране са много по-бавни от темповете с които го пълнех..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Happy68 (18-10-2013)
Happy68, Права си,вече всичко съм организирал,на обяд тръгваме,но ще си взема и компа....,да си следя загубите от долара....
----------
Boogeyman, ако знаеш аз колко имам да редуцирам....,просто се плаша...,но да бъдем оптимисти...![]()
ти следи коментарите на фицката, не загубите. И ако той по някое време каже, че твърдо е за нагоре - затваряй и преглъщай. Това е моя съвет - нека и другите си кажат мнението де. То е ясно, че е на кантар ..... Но аз лично така бих направила.
Безплатен обяд няма!
Happy68, следя ги,даже го питах...,наистина за момента е на кантар,но и не ми се иска да затворя,загубата ми е голяма.....