ivoleon (18-10-2013)
Uploaded with ImageShack.us
Eдна идея поне да се затопли и ще направим едно риъл, пък ако разрешат сега пушенето няма да имаме грижи с времето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (18-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (18-10-2013)
aboleon, ОК,като казваш намали ,ориентирай ме,аз при златото търгувам със 20 до 50 унции,това много ли е.....,не мога да се ориентирам,кое е много и кое не,гледам да имам свободни пари,но сега този долар ме е върнал доста и само гледам и чакам...![]()
Обема го разглеждай като процент от акаунта с какъв риск влизаш, което пък не става ако няма стоп.
ivoleon (18-10-2013)
аболеон ти каза, че първо трябва да можеш да определяш ниво на стоп. Или, ако това не го можеш, изчисли колко от капитала ти е 1-2%. Спрямо тази цифра можеш да определиш обема - но пак ти е нужно някакво ниво за стоп.
давам пример:
в инстата при 0,1 лот 1 долар отклонение на цената е 10 долара. Ако стопът ти е на 2 долара примерно, това означава, че с този 0,1 лот ти ще рискуваш 20 долара. Така разбираш ли го?
Ако въобще не можеш да се ориентираш със стоповете още, просто вземи най-малкия обем, слагаш стопа където ти са 1-2% риск и така докато се научиш.
Безплатен обяд няма!
ivoleon (18-10-2013)
влизаш слагаш стопа и изчисляваш ако го удари с каква загуба ще си ... трябва да не е повече от 5 процента според мен ..![]()
![]()
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
ivoleon (18-10-2013)
може ли да отиде на 50 цента от лимита ми и да не се изпълни... и ръчно щях да отворя ама просто не го видях кога е направило този шип..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Happy68, Разбрах,ориентирам се вече,а аз си карам без стопове и реализирах доста загуби....,сега ми остава и да устискам позицията си при евро /долар,че там ми е късно за стопове...![]()
ако е загуба, слагаш я в раздел "обучение" и продължаваш напред. Аз за там не мога да дам идея - фицката да се включи.
Безплатен обяд няма!