Happy68, Аха...,ок,това само може да ме радва....,сега да не излезем и съученици...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Карай то девойчето , Ели като му прочетеш постовете и ще ти стане лошо, първо беше яко натоварила с къси 1318, после някакво умозаключение от дневна, после пък няма нищо и това в рамките на една страница и ще е затворила на голяма печалба като се появи независимо къдее цената.добро утро
ей те това червеното като го прочетох и нещо изпаднах в голям размисъл - девойкота Ели уж още не знам си кога говори за дълги, с каналче - но .... не е в дълги позиции, даже се радва, че не е на къси. Ели, вземи се стегни малко.
Нещо сдаваш фронта
----------
Добре дошъл
какво точно разбираш под "измъкване"тази сутрин цената е била на твоя вход и си могъл да излезеш на нула .....
Ако ще търгуваш само до обед, може и да не ти се получи печалба, а може и да се ... нищо не се знае - при ограничение във времето трябва да се планира по-отраничко изхода. Защото сега може да върне да направи тест на върха и следобед да се изсипе. По това време е добре да си на рс-то, за да може да следиш как става този тест, за да прецениш, да излизаш ли или не.
Хайде, това е достатъчно като за запознанство -- аз съм "лошата кака "
, дето все раздава акъли
Успех!
Аре чакам вицовете днесКарай то девойчето , Ели като му прочетеш постовете и ще ти стане лошо, първо беше яко натоварила с къси 1318, после някакво умозаключение от дневна, после пък няма нищо и това в рамките на една страница и ще е затворила на голяма печалба като се появи независимо къдее цената.-----------------------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Happy68, Ами послушах те,затворих почти на нула.....,поне да не го мисля като си почивам,сега ми остава стреса от късата позиция на евро/долар,там вече ми е късно за затваряне....),доста съм назад,остава само да чакам...
![]()
ivoleon (18-10-2013)