фицката, Ок,благодаря ти за мнението,все пак аз те помолих за него и ти коректно ми отговори....![]()
фицката, Ок,благодаря ти за мнението,все пак аз те помолих за него и ти коректно ми отговори....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сори, Пабло, късно влязох - проблеми с пц.... Ще взема да ти го сложа тоя канал и на твойта графика, да не се чудиш друг път.
----------
Пабло, погледни поведението на курса на Н4 при миналите повишения на Н4. Колко по 4 часа са му били необходими да се начуди. Че ще има връщане, ще има поне до 1307 - 1300. После (утре) може да има и 1333 и оттам пак надолу (но чак другата седмица най-вероятно). А дали няма да ни изненада тоя път да пробие трайно канала нагоре? Аз поне за корекцията до 1307 - 1300 съм с къси.
----------
Уинър...Къде се губиш пък и ти?
Жалко, наистина бях заета.
![]()
Обаче и аз скъсих точно от тами то с бая обем. Нощес/утре по някое време ще чакам урожая.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 17-10-2013 на 22:52
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели радвам се да те видя.
Как си тея дни
Как е времето по Самоков.
----------
И мойта е с по-голям обем от обикновенно, затова сложих стоп,
сега гледам че може да вдигна стопа още малко нагоре, че нали го знаеш това злато какви "трикове" често развърта
Мисля че ще се прибере сухо (колкото и да ги бъркам 15 минутните)![]()
Последна редакция от winer : 17-10-2013 на 23:06
Времето си е супер, само моите проблеми напоследък не са. Но ще се оправят, няма къде да идат.Ели радвам се да те видя.
Как си тея дни
Как е времето по Самоков.
---------
И мойта е с по-голям обем от обикновенно, затова сложих стоп,
сега гледам че може да вдигна стопа още малко нагоре, че нали го знаеш това злато какви "трикове" често развърта
Мисля че ще се прибере сухо (колкото и да ги бъркам 15 минутните)![]()
Бе наистина може да се изсили още малко нагоре докъм 1300-1333 - това "триковете" му не са за пренебрегване.Имам предвид евентуално до средата на канала на дневна.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
winer (17-10-2013)
Затворих си добавката на 1319.55. Омръзна ми да я чакам а и всички говорят, че е време за късоИскам да си легна и да спя спокойно!!!
Лека нощ от мен утре пак ще я мислим!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (17-10-2013)
pablo, Аз май няма да спя тази нощ,лека нощ и от мен...![]()
Лека и от мене. Наспивайте се добре че утре е Петък![]()
winer, Лека и приятна почивка, с пожелание за успех при златото за утре..![]()
winer (17-10-2013)
Виж тука човека как ги "оправя" "проблемите"
http://www.youtube.com/watch?v=yo3uxqwTxk0
(hugs)
Последна редакция от winer : 17-10-2013 на 23:45
Eli2356 (17-10-2013)
Хайде лека ви и от мен, че вече глава ме боли с това злато - днес по време на скока пак не бях пред компа естествено, добре поне че не бях натоварила къси.![]()