Охох сега влизам - златото много скочило - да не са намерили начин с него да се подмладявамеИначе на дневна се опря в МА89.....
Охох сега влизам - златото много скочило - да не са намерили начин с него да се подмладявамеИначе на дневна се опря в МА89.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (17-10-2013)
Не съм в час с пускането на картинки.На дневна дъното от 6.08 съединяваме с дъното от 17.09... за мен е глава с рамене сега връща за и тества линия на шията за пробив и евнтуално разваляне на фигурата...така го виждам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти си голям инатне се предаваш - фигура, та фигура
няма там глава с рамене, по простата причина, че преди това няма тренд. А дори и да има, колко пъти ще я тества??? Нали предния път, на уж предното тестване го коментирахме това.
За да не съм голословна - глава с рамене има в началото на октомври и пробивът е на 09-10.10 - имаш тренд, имаш съответстваща по размер фигура, има пробив, има достигнат таргет.
Безплатен обяд няма!
Ако в следващите часове не видя пробив на 1320 ще затварям добавката. Тази съпротива така и не иска да пада цял ден и това взе да ми лази по нервите вече. Желанието ми беше да не бързам ноооооо...
pablo (17-10-2013)
То след такъв скок колко ли време ще бъде рейнджа![]()
Boogeyman, Това червеното тренд линията ли е? На твоята графика пробив на ТЛ ли имаме? До колкото виждам това е на Н4.
Аз чаках Ели да я питам тя как го вижда и имаме ли пробив на нейния канал?
Да така има тогава ясно изразена,тази дет я виждам аз, големичка идва като че ли... и безтрендова съгласих се ))) барем ми върже късатати си голям инатне се предаваш - фигура, та фигура
няма там глава с рамене, по простата причина, че преди това няма тренд. А дори и да има, колко пъти ще я тества??? Нали предния път, на уж предното тестване го коментирахме това.
За да не съм голословна - глава с рамене има в началото на октомври и пробивът е на 09-10.10 - имаш тренд, имаш съответстваща по размер фигура, има пробив, има достигнат таргет.![]()
по моята графика е пробив.. и то на голяма графика.. демек много нагоре ни чака.. виждаш как се е върнало до нея и после пак нагоре. демек - валидна е..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."